Dużo tych nagród! A mnie zawsze uczyli, że wraz ze zwiększaniem się ilości, spada wartość. I nie mówię tu o wartości materialnej.
Nagrody prezydenta za 2011 rok
Dyskusja dla wiadomości: Nagrody prezydenta za 2011 rok.
-
-
A gdzie jest nagroda dla kolegi Pana Prezydenta -Henryka J. Który zorganizował finał WOŚPU jakiego jeszcze nie było?
-
Ojtam ojtam
dostał do raczki nagrode
- co się czepiacie.
W sumie to dla niego nagroda roku powinna byc za promocje. -
Dlaczego dziennikarz opublikował stare zdjęcie grupy Sumptuastic? Dla niektórych mogło to być mylące. Sumptuastic podczas gali nie zagrał ;) Za to "Jutrzenka" dała czadu! Gratuluję :).
-
Czy wie ktos -cos na temat zawartosci kopert dla nagrodzonych? Czy moze nagrody byly symboliczne, czyli bezstresowe?
-
Teraz to się pocałujcie w d... , tyle lat byłem na rozdaniu nagród a wtym roku żadnej informacji to jakaś zmowa! Gospodarze bali się tłumów czy co? Wstyd!
2012-02-10, 14:05Dlaczego nie było nigdzie żadnej zapowiedzi uroczystości rozdania nagród, to jakaś zmowa! Teraz się pocałujcie w du. Wstyd! -
[…]
-
Pani Heleno! Czy to zniesławiające pomówienie puści pani "Goniowi" płazem?
-
Andrzej Daszyński czy to Masters z Bolesławca?
A gdzie nagroda dla Klubu Pływackiego Masters Bolesławiec? -
Szkoda słów. Nawijanie makaronu na usz i nic więcej. Zajmijcie się w końcu konkretami. Nagrody to to co najlepiej wychodzi przed kamerami. A może tak zjąć się bezrobociem w naszym regionie?
-
Dla tych pierwszych nagrodzonych coroczne nagrody i coraz mniejsze zarobki dla pracowników. Prezydencie co robisz? Przyjrzyj się z drugie strony na swoich krajanów :( (. Bardzo smutne.
-
Jestem zdziwiony i to bardzo!
Dlaczego MOPS od pana prezydenta nie dostał nagrody za DZIAŁALNOŚĆ SPOŁECZNA? Kto jak nie oni: a te wszystkie bezkosztowe projekty: kawa dla seniora, fryzjer. Zabawa dla dzieci, pozyskiwanie środków na dożywianie, projekty systemowe EFS od kilku lat no i teraz RE WI TA LI ZA CJA! Dziwne nieprawdasz... -
Przeczytałem wnikliwie artykuł oraz przejrzałem nagrodzonych.
Co do jednej Pani ktoś wypowiedział się wyżej. Natomiast moją uwagę zwróciły dwa punkty.
Pierwsze -- jednostka wojskowa jako największy pracodawca -- przecież to normalne że jednostka budżetowa zatrudnia tyle osób ile wymaga ustawa. Ni jak nie potrafię zrozumieć że coś takiego zasługuje na nagrodę. Bardziej postrzegam to jako okazje przypodobania się Pana Prezydenta wojskowym - to też elektorat.
Drugie - Szymon Głogowski. Założyciel stowarzyszenia " Trójrzecze. ".
Oto na dzisiaj realizowane projekty / oba finansowane ze skarbu państwa /.
1 / - " Akcja dzeffko " edukacyjny program ochrony drzew w mieście.
Środki pozyskiwane z fundacji Nasza Ziemia.
2 / - EKOskapady naturalnymi ścieżkami - Pilotażowy program terenowej edukacji ekologicznej
Środki pozyskane z Funduszu Inicjatyw Obywatelskich i Urzędu Miasta Bolesławiec.
Myślałem że uczenie dbałości o naturę należy do programu nauczania. Niestety okazuje się że znowu szkoła zastępowana jest działalnością stowarzyszenia.
Dodatkowym punktem jest akcje "Pomoc dla Gracji " -- jeden z koni czasowo uratowany przed rzeźnikiem. Pod warunkiem że do końca jego życia będzie determinacja w zabieganiu " prośby " o pomoc w jego utrzymaniu.
Stowarzyszenie " Trójrzecze " ma w statucie dbałość o czystość obrzeży miasta. Jak to wygląda wszyscy wiedzą. Mimo że jest to też jeden z obowiązków urzędu miasta.
2012-02-12, 09:13Fundacja "Nasza Ziemia " sama funkcjonuje ze składek darczyńców / KRS /
Najbardziej znanym elementem jej działalności jest akcja " Sprzątanie świata ".
Angażuje się do niej dzieci ze szkół.
2012-02-12, 09:14http://www.naszaziemia.pl/. -
Czy ktos wie gdzie pracuje radny Kasprzyk?
-
~d napisał(a): Czy ktos wie gdzie pracuje radny Kasprzyk?
Pójdź na sesje rady miasta i go zapytaj ;).