Sylwester 2012/13 w Bolesławcu

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A jednak będzie można powitać w rynku bolesławieckim nowy rok :) Prezydent miasto w końcu się zdecydował :D jak dla mnie fajnie może jakieś ciekawe gwiazdy będą w naszym rynku :) info z ostatniej sesji rady miasta.

• Jak ogladalem ostatnio (przed nowym rokiem) kablówke to prezydent stwierdził na sesji że będzie ciężko o kasę na sylwestra 2012/2013 i że impreza jest mało realna na daną chwilę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może dadzą rade dobrze by było się trochę po bawić miasto jest ładne i trza wierzyć że się uda.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Witam czy macie gdzies miejscowosci ciekawe gdzie mozna ze znajomymi w 5 osob pojechac na sylwetsra zeby np pokoje lub domek wynajac.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No np. karpacz, szklarska jak jeździcie na nartach.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sylwek w gorach w chatce... Polecam Zakopane :-D.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Gdzie tylko będziecie spędzać Sylwestra 2012/2013 żądać nie tylko
    Zaproszenia ale też paragonu lub faktury nie bądż ŁOSIEM.
    Do jest żniwo dla gastronomów ich koszt na parę to ok.40-60zł.
    A bilety 300-500 zł jest przebitka ( kontrola Urządu skarbowego.
    Była by mile widziana).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zapisuję się na Sylwestra do mar skoro koszta są takie niskie, a sam pokaz ogni to najtaniej 2, 500, 00 to proszę mnie zapisać i już dokonam wpłaty tylko poproszę o fakturkę i oczywiście menu adekwatne do ceny i dbałość o wystrój i oczywiście profesjonalną obsługę i muzykę, reszta się nie liczy... może ktoś chętny do pracy w Sylwestra za jakieś 50 zł... ? Za noc... ?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pokaz ogni przy stu parach to wydatek 12, 5 zł. Na osobę. Bilet za 500zł.
    Pokrywa te wszystkie wydatki i zostawia właścicielowi ok. 300zł. Czystego zysku nikt mnie nie przekona. Że wydając 300-500 zł.
    Nie mamy prawo do faktury czy paragonu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Oczywiście że mamy prawo do faktury czy paragonu, ale mnie nikt nie przekona że zorganizowanie sylwestra za koszty 40-60 zł od osoby jest możliwe z atrakcjami i kreatywnym menu, z bufetem deserowym i fajna muzyką, no chyba że pojedziemy po kosztach na kotlecie schabowym i napojach a'la cola, jak na stypie... powodzenia... ! A propos, ktoś odmówił tobie wystawienia paragonu czy faktury, bo to faktycznie należało by zgłosić... i po drugie kto wybiera się na sylwestra za 500 zł od osoby w bolesławieckich lokalach, e chyba to fantazja, lekka...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W czwartek będzie otwarcie galerii będa różne imprezy może i pokaz sztucznych ogni ale nikt za to nie karze nam dodatkowo płacić wręcz przeciwnie będą promocje ale zawsze czy będzie zakup za 20zł.
    Czy za 200zł dostaniemy paragon (. Bez paragonu jesteśmy okradzani).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pomyliłeś imprezy... otwarcie hotelu czy restauracji to też promocja, ale jej utrzymanie to już koszt, cierpliwości drogi kolego... fascynacie imprez darmowych miłej zabawy za darmo i powodzenia w biznesie... czepiłeś się tych paragonów jakbyś za oglądanie ogni miał tez go otrzymać, o co chodzi z tym okradaniem, a nie OKRADZANIEM... bo chyba nikt w mieście nie organizuje Sylwestra za darmo, no może jeszcze z dopłatą... nie obrażaj ludzi i nie rób z nich złodziei chyba że świecisz klarowością, a'propos w pewnym stopniu jestem też w organizacji otwarcia galerii, do zobaczenia...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jest w Polsce szara strefa. Która nie płaci wcale podatków lub udaje że
    To robi (naszymi złotówkami) my na to pozwalamy takie AMBER GOLD.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak w tytule gdzie można w miarę tanio spędzić sylwester? Nie koniecznie na terenie Bolesławca?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pijaki najlepiej i najtaniej moga sie napic na domówce. Na imprezy chodzi się potańczyć bo pić można za free w domu (pomijam koszt trunków bo można być pijakiem z k(l)asą lub bez k(l)asy ;).

• 1
  • 2