Trzeba być tolerancyjnym.
Mężczyźni, gdzie wy jesteście?
-
-
Oraz szczerym i odważnym ;).
-
Z kąt znasz moje zalety?
-
~normalny facet napisał(a): Z kąt znasz moje zalety?
Pewnie z kąta! - :).
-
Z kąta?
-
~normalny facet napisał(a): Z kąt znasz moje zalety?
Skąd? Z kąta w kąt.
-
~normalny facet napisał(a): Z kąta?
co taki zdziwiony? Ktoś sobie zażartował bo powinieneś napisać: ''skąd znasz moje zalety? '' SKĄD a nie ''z kąt'' :D.
-
Ojoj ale sensacja.
-
Jaka by niebyła i tak się znudzi!
-
~Anonim napisał(a): Jaka by niebyła i tak się znudzi!
Sam jesteś nudny!
-
Ja nudny? W życiu. Mnie zostawiła jedna, to teraz ja musze zostawić dziesięć. Taki jestem.
-
~Anonim napisał(a): Ja nudny? W życiu. Mnie zostawiła jedna, to teraz ja musze zostawić dziesięć. Taki jestem.
No to masz problem z tym zostawianiem. Ale to właśnie jest nudne. Wymyśl coś ciekawszego, poza wzajemnym zostawianiem się, to być może przestaniem się nudzić.
-
Witam wszystkich. Widzę, że tu się nic nie dzieje. Jakoś smutno na tym forum. Nie długo koniec świata, więc jest tu jakaś dziewczyna, kobieta która chciała by pogadać, wypić kawę? Zostało 2 dni, a więc?
-
~abcd napisał(a): Witam wszystkich. Widzę, że tu się nic nie dzieje. Jakoś smutno na tym forum. Nie długo koniec świata, więc jest tu jakaś dziewczyna, kobieta która chciała by pogadać, wypić kawę? Zostało 2 dni, a więc?
Popieram warto iść na kawę bo potem może jej nie być ;).
-
Zgadzam się z kolegą. Co prawda nie mam za dużo czasu bo pracuje ile się da, ponieważ nie bardzo mam z kim pogadać i dlatego staram się ciągle pracować. Chciałbym troszkę to zmienić i poznać nowe znajomości, choć by nawet przez te forum.