Przemysław a w procesji będziesz uczestniczył?
Strefa kibica Euro 2012 w Bolesławcu
-
-
~Nick napisał(a): Przemysław a w procesji będziesz uczestniczył? >.
Co ty. Przemysław jest chyba ateistą. Ciekawe czy chrzci i posyła do komunii swoje dzieci?
-
No proszę Przemysław prowadzi dialog wewnętrzny i jeszcze sam się obraża :) potem robi z siebie wielce atakowanego :).
-
-
Strefe kibica zorganizowała restauracja 'OLIMPIA' odbędzie się to na świeżym powietrzu, ktoś jak ma ochotę na wspólne oglądnie to tam zapraszamy.
-
Przemysław napisał(a): Jak do tej pory Panie Bolek to Pan i wielu obywateli skacze na główkę głosując i chwaląc obecnie panujących. Wszystko się wali, Bolesławiec idzie na dno. Gdyby imprezy były dla mieszkańców to nie było by problemu puścić to na miejskim telebimie. Niestety Gdy się czyta warunki organizacji strefy wychodzi prawda. Skoro ja nie mam racji to dlaczego na Placu Piłsudskiego nie ma strefy? Można by wystawić ławki i pozwolić Bolesławieckim kupcom na postawienie małej gastronomii. O tak zwyczajnie raz dla ludzi. Bez kosmicznych opłat, bez dodatkowych zezwoleń. Miasto ludziom - " Po pierwsze mieszkańcy ".
Przemysławie, znalazłem dla Ciebie idealny avek :)
-
P. P. Bardzo fajny dowcip z księdzem na czasie ujawniające ciemną prawde przez lata skrywane.
-
A ja sobie pooglądam w domku i też dobrze :).
-
Norbert Zientara czy wie co znaczy słowo Troll?
Nie wie bo jest Trollem. -
Być trollem ii to prawdziwy zaszczyt :D
Polecam artykuł Pani Grażynki :-) -
No Panie Masii vel Norbert Ziętara. Skoro Pan taki tuz to ja skromny żuczek się wycofuję.
Nie ma takiej siły abym przeskoczył tak wysoko postawioną poprzeczkę.
Troll nad Trollami.
Otworzył Pan firmę i fakt ten potwierdza regułę " byt określa świadomość" Przestał Pan pyszczyć na przedsiębiorców nazywanych przez Pana pogardliwie PRYWACIARZAMI. Staje Pan jedynie w obronie lokalnej władzy -- " piękne oświetlone miasto ".Aby to pojąć trzeba jednak czasu. Nieliczne jednostki potrzebują go więcej niż ofiaruje im natura.
-
Miasto chciało strefe ale powiatowi się nie podobało to nie zrobili.
-
Rafi napisał(a): Miasto chciało strefe ale powiatowi się nie podobało to nie zrobili. >.
Oczekiwania mieszkańców są całkowicie inne niż propozycje UEFA. Gdyby nie jej nakazy i warunki można by na Placu Piłsudskiego spokojnie umiejscowić taką miejską strefę.
-
Widać że ty nie fan fudbollu tylko fan polityki powiedz co ma polityka do sportu? Oglądać meczu pewnie nie oglądałeś bo pewnie myślisz że z oglądalności UEFA ma zysk.