Ktoś coś wie na ten temat? Czy u nas będzie jakiś telebim, gdzie będzie można wspólnie obejrzeć mecze?
Strefa kibica Euro 2012 w Bolesławcu
-
-
Raczej nie będzie za to ma być w Zgorzelcu i Legnicy.
-
Strefa kibica bedzie w nowym domu spokojnej starosci. Mlodzi to na koncert Majki Jezowskiej mogli pojsc... W Bolcu organizuje sie atrakcje dla tych co glosuja, a ze mlodzi wybory maja w d... to i prezio tam ich ma.
-
Podzękujmy panu prezydentowi.
Żenada miasto prawie 50 tysi i brak strefy kibica.
Wyciągam swój tv nadwór i zapraszam na kilińskiego a dla zarządzających tym miasteczkiem karny k... -
Znacznie mniejsze miasta mają strefy kibica... pytania? Brak.
Mieszkańcy sa potrzebni do spłacania fanaberii typu Orka, fontanna, bezsensowne infokioski, a nie do tego aby sami mieli cos dla siebie :(. -
Polecam Wrocław, miasto tętni życiem przed euro, w centrum będzie się działo, liczne atrakcje... :)
Bolesławiec niestety od tej strony umiera a szkoda...
Właściwie to strefy kibica możecie urządzić na ogródkach działkowych ;) -
Kupiem dwie flagi polski i dwie horągiewki na samochód. Gdzie morzna takie gadzety kupić?
-
~Prezydent napisał(a): Żenada miasto prawie 50 tysi i brak strefy kibica.[/blockquote]
Nie wiem, kiedy Bolesławiec miał/będzie mieć tylu mieszkańców, ale jeśli to poprawi twój humor to możesz wpisać nawet 1mln mieszkańców. Jak szaleć to szaleć, a co!
~fggfh napisał(a): Kupiem dwie flagi polski i dwie horągiewki na samochód. Gdzie morzna takie gadzety kupić?Rychu, to ty? Ty koło kochanki nie leżysz?
-
Norbert Ziętara napisał(a): Polecam Wrocław, miasto tętni życiem przed euro, w centrum będzie się działo, liczne atrakcje... :) Bolesławiec niestety od tej strony umiera a szkoda... Właściwie to strefy kibica możecie urządzić na ogródkach działkowych ;)
Pan Ziętara jedzie do Wrocławia a Bolesławianie oglądają euro w domku za darmo bez wspierania UEFA kosztem naszych rodzimych przedsiębiorców.
http://januszpalikot.natemat.pl/17075,ruch-to-zdrowie-takze-psychiczne
Strefa kibica to nabijanie kabzy UEFA -- monopol na Coco Cola, Carlsberg, zakaz wnoszenia swojego jedzenia. Gdyby to był jedynie Tele bim z transmisją na placu Piłsudskiego i pozwolenie dla lokalnych restauratorów na wyszynk było by spoko. Niestety tak być nie może. Ktoś wyżej dał ciała. -
Przemysławie, Ty jak zwykle o pieniądzach.
Mnie nie interesuje kto ma w tym interes.
Czy UEFA, czy Ty, czy Palikot z Tuskiem ?
Chcesz napisać, że z tego powodu nie ma w Bolesławcu strefy kibica i ludzie muszą siedzieć przed tv ?Pozdrawiam z Wrocławia ;)
-
Witam. Strefa kibica będzie w restauracji Strefa Kuchni - Club Vega ul. 10-go Marca 4 czynne od godz. 12. 3 telewizory 50 calowe. Wstęp wolny.
-
Ja robie strefę kibica nad bobrem pod wiaduktem, odpalam telewizor z meczami z dyskietki.
-
Marcinie, czy wystawisz telewizor do ogródka piwnego jak będzie ładna pogoda?
-
A co ma sport wspólnego z Polityką? Więc po co Panie Przemysławie mieszamy w to politykę i każdy wie kto to jest Palikot więc raczej tym ludzi nie przekupisz że UEFA będzie miało z tego zarobek buduję się strefę dla ludzi i dla sportu więc Polityki w to nie mieszaj.
-
A ja niestety nie mogę pojechać na mecz we Wrocławiu. W tym czasie nawet nie będę mógł go obejrzeć w tv. Mam do "oddania" dwa bilety na mecz Czechy-Grecja.