Wpadł z 2100 porcjami marihuany

Dyskusja dla wiadomości: Wpadł z 2100 porcjami marihuany.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pytanie do znawców: Ile taka ilość porcji jest warta na rynku?

2100 - ilość porcji.

X - cena za porcję [PLN].

Y - wartość [PLN].

2100*x=y.

Rozwiąż równanie i znajdź X.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A jak naraz to wciąga - to jedna porcja?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Durny i zacofany naród. Byle gówniarz może kupić alkohol, papierosy. A za maryśke można pójść nawet siedzieć. Co za głupota. I od razu zamknąć mordę tym, którzy będą wypisywać jakie to szkodliwe i uzależniające działanie ma maryśka. Gówno prawda. Nikt mi nie powie, że maryśka jest bardziej szkodliwa niż alkohol. Jestem wolnym człowiekiem i jeśli mam ochotę napić się z kolegą piwa lub wódki to robię to. Jeśli mam ochotę spalić z kolegą blanta to też mi wolno. Tak powinno być w normalnym kraju. Mam w dupie zdanie księży w tym temacie, sami trudnią się pedofilią, jednocześnie mowiąc mi jak mam żyć i co mi wolno, a co nie. Ludzie przejrzyjcie na oczy, ja was nie namawiam do niczego, ale nie macie prawa krytykować kogoś, kto zapalił sobie maryśkę. Każdy ma swój rozum i niech postępuje wg własnego uznania. I jeśli ktoś nazywa osobę palącą maryśkę ćpunem to chyba zamienił się z gównem na rozum. Równie dobrze, można byłoby was nazwać alkoholikami, bo przy weekendzie wypijecie parę piwek, lub kieliszków. Żal mi was ludzie.

Gówno się będzie miało z rozumu po pewnym czasie palenia. Żebyście potem nie zajmowali miejsca na 1000 lecia ludziom chorym, bo w koncu to jest waszym świadomym wyborem a nie chorobą, chyba, że na własne życzenie, powodzenia życzę!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A czemu nasza wspaniała Policja nie zajmie się poszukiwaniem grubszych dragów, a nie w kółko zioło i zioło... lipa...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Szczel z ucha tomus na blacharni to se zrobia...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

P. I. E. R. O. L. O. N. E miato policyjne I konfidentow.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Witam. Ja wypowiem się tak: moim skromnym zdaniem Rząd powinien (a także cały Świat) zalegalizować produkcję marihuany tak jak tytoniu. Miałby legalną produkcję oraz krociowe Zyski, sprzedawać tak jak papierosy. PROBLEM BYŁBY ROZWIĄZANY I PO SPRAWIE.
    POZDRAWIAM PALACZY.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

"Gencfenerbahce- P. I. E. r. O. L. O. N. E miato policyjne I konfidentow. " "Pierolone" czy nie "pierolone", "miato" czy nie "miato" - po primo: rzuć to co palisz, bo ci wyraźnie szkodzi, sekundo: zaraz po szkole do logopedy, glucie! :) ).

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~aro napisał(a): Pytanie do znawców: Ile taka ilość porcji jest warta na rynku? 2100 - ilość porcji. X - cena za porcję [PLN]. Y - wartość [PLN]. 2100*x=y. Rozwiąż równanie i znajdź X.

No to masz tu odpowiedż 63000zł.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Do kolegów powyżej jedna porcja marihuany to około , 43g, wychodzi 903 g co sie równa około mniej niż połowy tego co kolega podał wyżej.

Po za tym, kraj konfidentów, sprzedał ktoś nie słabo dobrego człowieka ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~Man napisał(a): No to masz tu odpowiedż 63000zł.

2100*X=63000.
    X=63000/2100.
    X=30.
    Odp: Porcja kosztuje 30 zł. Natomiast cała wartość przechwyconego towaru to 63 000zł.
    TAK SIĘ ROZWIĄZUJE ZADANIA NA MATURZE! Dzieciaki bez przyszłości!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ok wszystko wszystkim rozumiem ale niehc policja powie co z Tym zrobi?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tu widze komuna jeszcze zyje, ludzie mylą kane z herą, a to mniej groźne od alko i tytoniu nawet... udowodnione przez naukowcow, co tu gadac, ktos ma na tym niezly interes.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dr zimmer to dan mi adres do ciebie przyjde to mnie nauczysz jak pisac tylko ze z kompa lepiej pisac niz tak jak ja z telefonu komurkowego leszczu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

'w holandii legalne ale nie taka ilosc i to na wlasny uzytek pierdzial by tak samo jak w polsce. ' gówno o hodowli hemp w Holandii wiesz wiec sie nie wypowiadaj. Za samą plantacje w Nl nie idzie sie do piedla tylko płaci sie odpowiednią do wielkosci plantacji grzywne i na tym koniec. Dopiero za udowodniony przed sądem Handel bez wymaganej Licencji można ponieść odpowiedzialnosć karną. Troszke wiedzy nikomu nie zaszkodzi a opowiadanie głupot na forum powinno byc karalne.