Depozyt. Ale kto zostawił dla czego nie wiadomo.
Elektryzujące odkrycie w jeziorze Pilchowickim! Czy to amunicja skradziona żołnierzom w 2023 roku?
Dyskusja dla wiadomości: Elektryzujące odkrycie w jeziorze Pilchowickim! Czy to amunicja skradziona żołnierzom w 2023 roku?.
-
-
anonim (euImyX) napisał(a):
Pokaż cytatDepozyt. Ale kto zostawił dla czego nie wiadomo.
Zawsze się znajdzie jakiś uczynny idiota
-
Kto z kim walczy?
-
No gdybym ja się zastanawiałam kto by to mógł zrobić to pewnie pomyślanym skąd miał info gdzie i kiedy) ) ojej może jakaś wtyka w rejonowej i ktoś w rejonowej ma wtyke we Wrocławiu. Kto chce przejąć władzę w Polsce kto marzy o. dawnych czasach kiedy władza to była władza nawet bez matury) ))
Torturowali tyłu naszych że znają szyfry hasła kody. Chcą byc na topie w końcu zagonili ludzi do pracy i 6mil wygonili z kraju. -
Zloty pociąg
-
Pewniejakasania (AtqSES) napisał(a):
Pokaż cytatNo gdybym ja się zastanawiałam kto by to mógł zrobić to pewnie pomyślanym skąd miał info gdzie i kiedy) ) ojej może jakaś wtyka w rejonowej i ktoś w rejonowej ma wtyke we Wrocławiu. Kto chce przejąć władzę w Polsce kto marzy o. dawnych czasach kiedy władza to była władza nawet bez matury) ))
Torturowali tyłu naszych że znają szyfry hasła kody. Chcą byc na topie w końcu zagonili ludzi do pracy i 6mil wygonili z kraju.U nas nie trzeba nikogo innego oprócz Kaczora, Maciara, Brauna, Zero, Teraz doszedł Rezydent i rozwalają ten kraj od środka.
-
Ukraina
-
anonim (AFINyF) napisał(a):
Pokaż cytatU nas nie trzeba nikogo innego oprócz Kaczora, Maciara, Brauna, Zero, Teraz doszedł Rezydent i rozwalają ten kraj od środka.
Bardziej niż rudy nikt nie niszczy Polski
-
Pewniejakasania (AtqSES) napisał(a):
Pokaż cytatNo gdybym ja się zastanawiałam kto by to mógł zrobić to pewnie pomyślanym skąd miał info gdzie i kiedy) ) ojej może jakaś wtyka w rejonowej i ktoś w rejonowej ma wtyke we Wrocławiu. Kto chce przejąć władzę w Polsce kto marzy o. dawnych czasach kiedy władza to była władza nawet bez matury) ))
Torturowali tyłu naszych że znają szyfry hasła kody. Chcą byc na topie w końcu zagonili ludzi do pracy i 6mil wygonili z kraju.Odstaw narkotyki bo bełkoczesz
-
Strasznie jestem poruszony, wręcz oburzony
-
Ciekawe ciekawe lecz zdjęć brak
-
anonim (ALxcVm) napisał(a):
Pokaż cytatBardziej niż rudy nikt nie niszczy Polski
Jeszcze„, rudego„będziesz po dupie całować. Jest to osoba, która kocha i dba o nasz kraj. Ale Ty tego nie rozumiesz i dlatego obrażasz i piszesz takie głupoty.
-
anonim (euImyX) napisał(a):
Pokaż cytatOdstaw narkotyki bo bełkoczesz
Ej łysy to ty? Schudłes?
-
A może to sami amerykańcy? To przecież jest z filmów amerykańckich akcja, może się rozgladneli obadali banki i planowali nam tu bruklin i dziki zachód oraz rabunki. Biedne Polaczki) )) no to trochę też jak te akcje „wypadków” samochowych które ruskie bojówki organizują czy kradzież paliwa z kanistrem z drugiej strony (spotkałam sięw Wielkopolsce) na granicy Niemcy trenują czy te inne takie – to jest plagiat z kanadyjskich amerykańskich i brytyjskich czy australijskich programów o pracy policjantów te takie pół reale) ((. Ja obok naszej „elity” intelektualnej która pozostała po ostaszkowie stawiała bym na Amerykanów. Sami sobie ukradli
-
Tam są utopieni żołnierze Whermachtu w pełnym rynsztunku
- 1
- 2