Gdybym prowadził zacny portal internetowy, to napisałbym tak:
1. Zjechał po linie
2. Zsunął się po linie
3. Opuścił się po linie
4. Zjechał w dół po linie
Wesołych Świąt istotne;)
Dyskusja dla wiadomości: Największe porażki 2025 roku w Bolesławcu.
Gdybym prowadził zacny portal internetowy, to napisałbym tak:
1. Zjechał po linie
2. Zsunął się po linie
3. Opuścił się po linie
Wesołych Świąt istotne;)
Największą porażka jest
„Remont basenów” istniejących mase lat w Boleslawcu
Gdzie byly trzy baseny skocznia i kazdy sie tam odnalazł.
Obecnie za grube pieniadze mamy miejsce dla matki z dzieckiem a młodzież topi sie na zbiornikach wodnych.
Porażka nr2
Dilerzy ktorzy działają w Boleslawcu X lat o których wszyscy wiedzą a nikt z tym nic nie robi.
Punkty z maszynami ktore mija Policja
A gdzie spotykają sie narkomani.
Porażka nr 3
Brak parady glinianej na świecie ceramiki
Bo ktos pozwolił rok wczesniej wziasc udział ludziom z ruchu lewicowego na przekór mieszkańcom ktorzy chcieli normalnego święta. Pod hasłem wszyscy jestesmy z tej samej gliny ruch polityczny wdarł sie na swieto i je zniszczył.
Basenny nic nie warte za 100 mln to miasto wariatow
anonim (euIm4N) napisał(a):Pokaż cytatNajwiększą porażka jest
„Remont basenów” istniejących mase lat w Boleslawcu
Gdzie byly trzy baseny skocznia i kazdy sie tam odnalazł.
Obecnie za grube pieniadze mamy miejsce dla matki z dzieckiem a młodzież topi sie na zbiornikach wodnych.
Porażka nr2
Dilerzy ktorzy działają w Boleslawcu X lat o których wszyscy wiedzą a nikt z tym nic nie robi.
Punkty z maszynami ktore mija Policja
A gdzie spotykają sie narkomani.Porażka nr 3
Brak parady glinianej na świecie ceramiki
Bo ktos pozwolił rok wczesniej wziasc udział ludziom z ruchu lewicowego na przekór mieszkańcom ktorzy chcieli normalnego święta. Pod hasłem wszyscy jestesmy z tej samej gliny ruch polityczny wdarł sie na swieto i je zniszczył.
Podpinam się pod to.
Przydał by sie ktos taki który by policzył wszystkie artykuły ktore sa wasza porazka? Myślę ze Istotne. pl było by na podium.
W sumie dużo ludzi tak uważa. Wesołych świąt. Pozdrawiam
Gala Próżności dyr Kamila Barczyka w hali liceum z wyszynkiem ALKO I PSL za pieniądze Fundacji Wspierajmy Zdrowie.
anonim (euImfX) napisał(a):Pokaż cytatGala Próżności dyr Kamila Barczyka w hali liceum z wyszynkiem ALKO I PSL za pieniądze Fundacji Wspierajmy Zdrowie.
Finansowa i wizerunkowa wtopa!
Dwa mosty które połączą z jednopasmową jezdnią + brodziki + cena paliwa
Nagroda specjalna dla martinka z bolec za promocję butelek…
Kamil i Jolanta rozbili bank jeżeli chodzi wtopę. Przy nich „konwulsje” Bogusława na linie to pikuś: (Takiego obciachu wizerunkowego miastu ceramiki jeszcze nikt nie zafundował. Dla ocieplenia wizerunku nagrali cover kolejnej świątecznej piosenki z teledyskiem jak z TV Silesia: (tego nie da się od – zobaczyć: (
Gha (el2mJ9) napisał(a):Pokaż cytatKamil i Jolanta rozbili bank jeżeli chodzi wtopę. Przy nich „konwulsje” Bogusława na linie to pikuś: (Takiego obciachu wizerunkowego miastu ceramiki jeszcze nikt nie zafundował. Dla ocieplenia wizerunku nagrali cover kolejnej świątecznej piosenki z teledyskiem jak z TV Silesia: (tego nie da się od – zobaczyć: (
ogromna kasa by zadowolic Kamila Barczyka… dziekujemy Panu Staroscie za uczestnictwo i konferansjerke… a sprawa alko w Liceum nie obwieszczona jak i raport finansowy Fundacji przyszpitalnej.
Panie Gabrysiak kac z tego wydarzenia trzyma???
Stały czytelnik (e92Ayt) napisał(a):Pokaż cytatPrzydał by sie ktos taki który by policzył wszystkie artykuły ktore sa wasza porazka? Myślę ze Istotne. pl było by na podium.
W sumie dużo ludzi tak uważa. Wesołych świąt. Pozdrawiam
O to to właśnie.
Myodec (dhQGlo) napisał(a):Pokaż cytatGdybym prowadził zacny portal internetowy, to napisałbym tak:
1. Zjechał po linie
2. Zsunął się po linie
3. Opuścił się po linie
Wesołych Świąt istotne;)
SPUŚCIŁ SIĘ na linie za 15 tysięcy złotych – jest dobrze napisane.
A PAJAC nigdy nie będzie aniołem czy mimem.
Pajac który poniżał i ośmieszał prezydenta miasta Bolesławiec nie powinien otrzymać grosza z urzędu miasta (bok – mcc)
Hehe (qnPJd) napisał(a):Pokaż cytatO to to właśnie.
Liczydłem dla istotnych są zasięgi – nie do osiągnięcia dla konkurencji💪👍
Spuszczenie się Nowaka po linie to była porażka, ludzie się śmiali z tego że to tyle trwało. Leśny potok to jednak największa porażka tego roku. Roman to słaby prezydent