Zakaz sprzedaży alkoholu po 22:00 w Bolesławcu

Dyskusja dla wiadomości: Zakaz sprzedaży alkoholu po 22:00 w Bolesławcu.

• Ktoś (hjJpq), 2025-01-23 21:45 Cytuj Zgłoś nadużycie

Kto ma kupić to i tak kupi, KOlejny bzdury pomysł, robić coś aby robić. Pani radna nie poradna, proszę się zająć czymś pożytecznym.

• anonim (ALxQvS), 2025-01-23 21:51 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (ALxQXW) napisał(a):

Na stacjach paliw powinni zakazać sprzedaży alkoholu.

Pewnie jeszcze paliwa też,.w końcu picie ropy jest niezdrowe!

• Adam (AE56vW), 2025-01-23 22:06 Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie popieram zakazu. Będę zmuszony pijany wsiadać w samochód, żeby pojechać po alkohol do sąsiedniej miejscowości. Stworzę tym samym zagrożenie dla ludzi. Proszę nie zmuszajcie mnie do takich czynów.

• Krzysztof (V8gcB), 2025-01-23 22:32 Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie będę wypowiadał się za czy przeciw ale może jakiś miało by to sens. Może mniej było by szkła po drogach, chodnikach itd...

• Hg (AE4jTz), 2025-01-23 22:57 Cytuj Zgłoś nadużycie

Meliny wrócą do łask. Już żeśmy takie bzdurne zakazy przerabiali. Ktoś chce chyba zaistnieć

• anonim (hjJoa), 2025-01-23 22:59 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Krzysztof (V8gcB) napisał(a):

Nie będę wypowiadał się za czy przeciw ale może jakiś miało by to sens. Może mniej było by szkła po drogach, chodnikach itd...

Masz racjie masz pisać głupoty to lepiej zamilcz panicz bo poziom intelektualny masz jak ta larwa która to wymyslila

• Forest (hjJMs), 2025-01-24 00:19 Cytuj Zgłoś nadużycie
    ZK Polska (ALxR8r) napisał(a):

Jeżeli zakaz sprzedaży alkoholu po 22h jest ingerencją w wolność wyboru obywateli to zakaz handlu w niedzielę też nią jest.
    Tylko pijusy idą po alkohol o 22h, normalny człowiek kupi w dzień i jak chce to kielicha wypije później.
    Jestem za zakazem.

Jesteś jebnięty.

• Reklama

• Stan (vZ00u), 2025-01-24 01:08 Cytuj Zgłoś nadużycie

Czekam na zakaz opuszczania koszar po 22 przez US army . Wtedy na pewno ilość incydentów zakłócających spokój spadnie drastycznie .

• anonim (hjcWT), 2025-01-24 04:11 Cytuj Zgłoś nadużycie

Kiedyś było od trzynastej ,za Gierka i Kani

• Marek (ALxRlG), 2025-01-24 07:09 Cytuj Zgłoś nadużycie

Dostała ptasiego rozumu.

• anonim (vkOrF), 2025-01-24 09:30 Cytuj Zgłoś nadużycie

Eeeeeeeee

• anonim (qn6Up), 2025-01-24 11:26 Cytuj Zgłoś nadużycie

W WIĘKSZYCH MIASTACH KD DAWNA FUNKCJONUJE TAKI ZAKAZ

• anonim (ef1mEU), 2025-01-24 12:35 Cytuj Zgłoś nadużycie

Powinno sie calkowicie zabronic sprzedazy tego syfu,Nie bylo by zabojstw,wlaman,wypadkow,rozwodow
    Itd....ludzie byli by szczesliwsi i zyli dluzej

• anonim (ef1mEU), 2025-01-24 12:37 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Adam (AE56vW) napisał(a):

Nie popieram zakazu. Będę zmuszony pijany wsiadać w samochód, żeby pojechać po alkohol do sąsiedniej miejscowości. Stworzę tym samym zagrożenie dla ludzi. Proszę nie zmuszajcie mnie do takich czynów.

A potem zabijasz dziecko albo komus mame... Bo trzeba sie nachlac jak swinia

• Adam (AE56vW), 2025-01-24 16:21 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (ef1mEU) napisał(a):

A potem zabijasz dziecko albo komus mame... Bo trzeba sie nachlac jak swinia

Jak już mi się zdarzy, to mam nadzieję, że trafię na ciebie. Usatysfakconuje mnie również trafienie i rozjechanie innego zwolennika zakazu.
    Oczywiście jest to sarkazm. Tego typu zakaz doporowadzi do pogorszenia sytuacji większości sklepów czynnych do 23. A człowiek ciężko pracujący na tych pomysłowych urzędników nie będzie mógł kupić sobie piwa i się napić.
    Proszę mi również uwierzyć, że alkohol nie jest jedynym i wyłącznym powodem zabójstw, włamań, wypadków, rozwodów.

Reklama