Wybierzcie zdjęcie 2024 roku

Dyskusja dla wiadomości: Wybierzcie zdjęcie 2024 roku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kazek na tym zdjeciu wyglada ja zolnierz Wermachtu ss w pszegranej bitwie pod Stalingradem

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Próbowałam też odpowiedzieć w sprawie zdjęcia - nie udało się. Czeka na akceptację i zostanie opublikowany w zależności od tego czy będzie pasował, czy nie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mógł być fajny artykuł, mógł być fajny plebiscyt, mogło być coś wzbudzającego pozytywne emocje i angażującego czytelników. Niestety trzeba było w to wszystko wmieszać prztyczek w nos Romana czy szyderę z niekorzystnego i komicznego zdjęcie starszego faceta, bo to jest takie zabawne. To, że tym facetem jest Marczewski to oczywiście przypadek.

Czytam istotne bardzo sporadycznie, może raz na 2 tygodnie zaglądnę i przelecę kilkanaście artykułów wstecz. I tyle wystarczy, żeby mieć dosyć tych wojenek i dziwnych podjazdów, pełnych pasywnej agresji ze strony redakcji.
    Jeśli neutralnego czytelnika, nie mieszającego się w lokalne potyczki (od dawna w BC nie mieszkam) potrafiliście zniesmaczyć, to chyba coś się dzieje źle. Pozostawiam z refleksją na nowy rok

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Tomek (ez9zwB) napisał(a):

Mógł być fajny artykuł, mógł być fajny plebiscyt, mogło być coś wzbudzającego pozytywne emocje i angażującego czytelników. Niestety trzeba było w to wszystko wmieszać prztyczek w nos Romana czy szyderę z niekorzystnego i komicznego zdjęcie starszego faceta, bo to jest takie zabawne. To, że tym facetem jest Marczewski to oczywiście przypadek.

Czytam istotne bardzo sporadycznie, może raz na 2 tygodnie zaglądnę i przelecę kilkanaście artykułów wstecz. I tyle wystarczy, żeby mieć dosyć tych wojenek i dziwnych podjazdów, pełnych pasywnej agresji ze strony redakcji.
    Jeśli neutralnego czytelnika, nie mieszającego się w lokalne potyczki (od dawna w BC nie mieszkam) potrafiliście zniesmaczyć, to chyba coś się dzieje źle. Pozostawiam z refleksją na nowy rok

Pokaż cytat

W punkt

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Dorota (e3Jkkh) napisał(a):

Do konkursu

Pokaż cytat

Tez mam dla Ciebie zdjęcie Dorotko

Kliknij w obrazek, aby powiększyć.
  • Cytuj Zgłoś nadużycie

Swoja droga Pan Kazimirz nie jest zły!!! Tylko mało usmiechniety...

• 1
  • 2