Brawo Edytko
Wychowawczyni roku 2025 w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu
Dyskusja dla wiadomości: Wychowawczyni roku 2025 w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu.
-
-
Jeden z nielicznych kompetentnych nauczycieli tej szkoły. Gratulacje :)
-
Absolwent (ej7joA) napisał(a):
Pokaż cytatJeden z nielicznych kompetentnych nauczycieli tej szkoły. Gratulacje :)
A czyja to wina? Wydziału Edukacji i starosty. Na szczęście kadencja na dyrektora dobiega końca i trzeba zrobić wszystko, by zarządzanie tą szkołą zmieniło się.
-
Dobry nauczyciel nie krzyczy na dzieci i nie ciągnie za uszy
-
Super kobitka naprawde
-
Gratulacje Pani Edyto ! Mimo że już prawie 20 lat temu kończyłem Ekonoma to bardzo dobrze wspominam tamten czas. Bardzo dobry Pedagog !
-
Najszczersze z serca płynące gratulacje Edytko , jesteś osobą pełną ciepła , dobroci i wszystkiego co najlepsze. Z serdecznością życzę spełnienie marzeń i dalszych sukcesów w pracy z dziećmi które kochasz.
pozdrawiam serdecznie. -
Mnie to wcale nie dziwi. Super kobitka
-
szkoda że takich nauczycieli jest garstka
-
A Gala skromniutka....w porównaniu do Gali Barczyks:)
-
anonim (AFI4mK) napisał(a):
Pokaż cytatA czyja to wina? Wydziału Edukacji i starosty. Na szczęście kadencja na dyrektora dobiega końca i trzeba zrobić wszystko, by zarządzanie tą szkołą zmieniło się.
działaj a nie kłapiesz mordą
-
Nie chcę ujmować nic laureatce, ale nigdy nie wierzę w tego typu konkursy, bo tam, gdzie widziałem jak to się odbywa, to zawsze był to konkurs popularności.
-
Laureatów wśród nauczycieli powinni wybierać wszyscy uczniowie tej szkoły, a nie jakieś dziwne komisje. Pani Edyta jest super i ta nagroda dla niej jest uczciwa. Super.
-
Super wyróżnienie ,trafiło naprawdę w odpowiednie ręce .Pedagog na najwyższym poziomie od lat 👍życzymy dalszych sukcesów naszej kochanej nauczycielce
-
…a mi wygląda na to, że te super opinie pisze… nie kto inny, jak sama zainteresowana: – (