Wychowawczyni roku 2025 w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu

Dyskusja dla wiadomości: Wychowawczyni roku 2025 w Zespole Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych w Bolesławcu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Brawo Edytko

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeden z nielicznych kompetentnych nauczycieli tej szkoły. Gratulacje :)

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Absolwent (ej7joA) napisał(a):

Jeden z nielicznych kompetentnych nauczycieli tej szkoły. Gratulacje :)

Pokaż cytat

A czyja to wina? Wydziału Edukacji i starosty. Na szczęście kadencja na dyrektora dobiega końca i trzeba zrobić wszystko, by zarządzanie tą szkołą zmieniło się.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dobry nauczyciel nie krzyczy na dzieci i nie ciągnie za uszy

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Super kobitka naprawde

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Gratulacje Pani Edyto ! Mimo że już prawie 20 lat temu kończyłem Ekonoma to bardzo dobrze wspominam tamten czas. Bardzo dobry Pedagog !

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Najszczersze z serca płynące gratulacje Edytko , jesteś osobą pełną ciepła , dobroci i wszystkiego co najlepsze. Z serdecznością życzę spełnienie marzeń i dalszych sukcesów w pracy z dziećmi które kochasz.
    pozdrawiam serdecznie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mnie to wcale nie dziwi. Super kobitka

• Cytuj Zgłoś nadużycie

szkoda że takich nauczycieli jest garstka

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A Gala skromniutka....w porównaniu do Gali Barczyks:)

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (AFI4mK) napisał(a):

A czyja to wina? Wydziału Edukacji i starosty. Na szczęście kadencja na dyrektora dobiega końca i trzeba zrobić wszystko, by zarządzanie tą szkołą zmieniło się.

Pokaż cytat

działaj a nie kłapiesz mordą

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie chcę ujmować nic laureatce, ale nigdy nie wierzę w tego typu konkursy, bo tam, gdzie widziałem jak to się odbywa, to zawsze był to konkurs popularności.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Laureatów wśród nauczycieli powinni wybierać wszyscy uczniowie tej szkoły, a nie jakieś dziwne komisje. Pani Edyta jest super i ta nagroda dla niej jest uczciwa. Super.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Super wyróżnienie ,trafiło naprawdę w odpowiednie ręce .Pedagog na najwyższym poziomie od lat 👍życzymy dalszych sukcesów naszej kochanej nauczycielce

• Cytuj Zgłoś nadużycie

…a mi wygląda na to, że te super opinie pisze… nie kto inny, jak sama zainteresowana: – (