Po tak zabawnej infornacji zaczyna byc najsmieszniejszy dzień w roku.
Dziś przypada najbardziej depresyjny dzień w 2020 roku
Dyskusja dla wiadomości: Dziś przypada najbardziej depresyjny dzień w 2020 roku.
-
-
Może dlatego moja stara dzisiaj taka wku..a łazi od samego rana :-D
-
Hehe (hjJZn) napisał(a):
Pokaż cytatMoże dlatego moja stara dzisiaj taka wku..a łazi od samego rana :-D
Może chce być trendy i być na topie takich newsów, więc to kultywuje. Nie podchodź do niej, bo Cię wałkiem zdzieli:-)
-
to nie mamy swojego psychochoga,że podpieramy się anglikiem
-
Pierdoła. O tym że już się słuchać nie da
-
Pracuje w szkole średniej i mogę dzisiaj stwierdzić, że uczniowie na pierwszej lekcji matematyki, byli bardzo depresyjni, smutni i zmęczeni. Być może sprawcą były oceny niedostateczne ze sprawdzianu i pytanie przy tablicy, które również zakończyło się jedynkami... Niekoniecznie Blue Monday musi być prawdą..
-
Przeciez to ściema marketingowa !
Lobby biura podróży zależało żeby taki dzień zaistniał i sprzedają się wycieczki na poprawe humoru.
Ten dzień to Fake . Wymysł ,żeby kasę zarobic . -
Depresję to będzie mieć jak Duda znowu wygra i będzie robić dalej wstyd .
-
Hela (vkORf) napisał(a):
Pokaż cytatDepresję to będzie mieć jak Duda znowu wygra i będzie robić dalej wstyd .
Ta lepszy był Komorowski
-
Prawda z tym jest jak cokolwiek serwowane w TVPiSdy czy TVNiedoj3by.
-
Gosik (ANUZDN) napisał(a):
Pokaż cytatPracuje w szkole średniej i mogę dzisiaj stwierdzić, że uczniowie na pierwszej lekcji matematyki, byli bardzo depresyjni, smutni i zmęczeni. Być może sprawcą były oceny niedostateczne ze sprawdzianu i pytanie przy tablicy, które również zakończyło się jedynkami... Niekoniecznie Blue Monday musi być prawdą..
Z całym szacunkiem, ale ja na Waszym miejscu bym się nie przyznawał do bycia pionkiem posuwanym przez ten zj#bany ustrój.
-
anonim (vkOGR) napisał(a):
Pokaż cytatTa lepszy był Komorowski
Już Kononowicz dałby lepiej radę niż te dwa pajace Komor i Duda razem wzięci.
-
Prawilny (qnQsD) napisał(a):
Pokaż cytatPrzeciez to ściema marketingowa !
Lobby biura podróży zależało żeby taki dzień zaistniał i sprzedają się wycieczki na poprawe humoru.
Ten dzień to Fake . Wymysł ,żeby kasę zarobic .Fake jak wszystkie kalendarzowe g#wna zaznaczone na czerwono niebędące niedzielami.
-
Hela (vkORf) napisał(a):
Pokaż cytatDepresję to będzie mieć jak Duda znowu wygra i będzie robić dalej wstyd .
Depresje to miałem jak Komora,był prezydentem. Wstyd, upokorzenia. Jak on, nawijał o tym bigosie,o tym królu. Tak bredził, jak naćpany! Zobaczcie,sami.
-
Jutro jest święto dnia....
- 1
- 2