Ja w wieku 48 lat nadwaga 10 kg mam na 100 metrów czas 10,23
i co zatkało kakao? można?!
Dyskusja dla wiadomości: Jakub Foremny zdobywa tytuł Mistrza Polski w biegu na 100 metrów!.
anonim (ANGJ7P) napisał(a):Pokaż cytatPochwal się swoim czasem. Ale chyba nie masz czym.
Ja w wieku 48 lat nadwaga 10 kg mam na 100 metrów czas 10,23
anonim () napisał(a):Pokaż cytatCo to za fałszywa fota? Bieg na 100 m rozgrywa się na prostym odcinku bieżni a nie po łuku!
Meta jest na końcu prostej. Gdzie Twoim zdaniem zawodnicy mają hamować z takich prędkości?
Piwosz (AL0UzC) napisał(a):Pokaż cytatJa w wieku 48 lat nadwaga 10 kg mam na 100 metrów czas 10,23
I wstydzisz się napisać swoje nazwisko. Ciekawe wynik z sufitu.??? Trzeba dać szansę młodzieży na starcie do osiągania wyników. Ale o tym zapomniałeś.. wstydź się.
Brawo! Zawodnicy Bolesłavii godnie reprezentują nasze miasto. Oby tak dalej
Godnie, to prezentował miasteczko Bolesławiec, bokser Ryszard Tomczyk. Olimpijczyk, tyle na ten temat tzw. anonimie .
anonim (ANGJ7P) napisał(a):Pokaż cytatI wstydzisz się napisać swoje nazwisko. Ciekawe wynik z sufitu.??? Trzeba dać szansę młodzieży na starcie do osiągania wyników. Ale o tym zapomniałeś.. wstydź się.
Janek Ł. bo rodo. Tydzień temu zrobiłem ten czas mierzony na oryginalnym zegarku prosto z Japonii, także dokładniejszego nie znajdziesz pomiaru.
Kto trenerem ?