W Sopocie mają molo to czemu i my nie możemy mieć własnego i będzie można sobie podziwiać piękny kosciol, dom dziecka i dziadków grający w szachy gdzie szachy to tylko przykrywka
Rozebrali kultową Łajbę. „Czy budowa pomostu na stawie za 700 tys. zł jest potrzebna?”
Dyskusja dla wiadomości: Rozebrali kultową Łajbę. „Czy budowa pomostu na stawie za 700 tys. zł jest potrzebna?”.
-
-
Potrzebne, nie potrzebne ale ta obsrana łajba też nie była szczytem architektury a ludzi nie ma co słuchać bo tylko biadolą , jedyne co potrafią to pisać głupoty a do roboty pewnie żadnej . , jak nie pasi to wywalić wywrotkę gruzu niech podziwiają . Wtedy będzie pięknie i zasiać chwasty . Jeszcze niedawno jego Dziad mieszkał w Bośni w ziemiance a teraz państwo się porobiło nic nie trzeba .
-
Jeżeli miałbym być wykonawcą inwestycji, to jest ona bardzo potrzebna. Zwłaszcza jeśli jej rzeczywisty koszt jest ułamkiem tej kwoty
-
700 tysi???za kładkę nad sadzawką???
Kuź.a to jakiś żart??? -
Jeśli filary zostają to same deski ni...ja nie będą tyle kosztować to jakiś grubszy wałek
-
a to jest do cholery ten kryzys czy go nie ma???????????????
-
za tyle kasy można dom postawić a nie kładke ku...rwa
-
kosztorys do wiadomości mieszkaców!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Rolnin () napisał(a):
Pokaż cytatPotrzebne, nie potrzebne ale ta obsrana łajba też nie była szczytem architektury a ludzi nie ma co słuchać bo tylko biadolą , jedyne co potrafią to pisać głupoty a do roboty pewnie żadnej . , jak nie pasi to wywalić wywrotkę gruzu niech podziwiają . Wtedy będzie pięknie i zasiać chwasty . Jeszcze niedawno jego Dziad mieszkał w Bośni w ziemiance a teraz państwo się porobiło nic nie trzeba .
Ty kto, pomysłodawca, czy wykonawca, że tobie "pasi"? Mnie się ten pomysł nie podoba, a mój dziad mieszkał w Warszawie i w mieszkaniu o wiele lepszym, niż to, które ja teraz wynajmuję od miasta. Żeby ocenić, czy ktoś pisze głupoty, trzeba samemu być mądrym.
-
Bardzo ładny pomost jest w parku botanicznym w Zielonej Górze może coś takiego?Ale czy na pokład Bolesławieckiego nie wejdą same me..le z centrum?
-
Taki pomost koszt 10 tysi z kont takie sumy
-
Punkt widokowy na ... hasające szczury.
Jestem za. -
Kładka za 700 tys. ?
Biorę to zlecenie w ciemno. -
Stary (AKTdIh) napisał(a):
Pokaż cytatJeżeli miałbym być wykonawcą inwestycji, to jest ona bardzo potrzebna. Zwłaszcza jeśli jej rzeczywisty koszt jest ułamkiem tej kwoty
Zgadza się.Na słomianych inwestycjach zarabia się najlepiej.
-
Potrzebne jest bardzo bo ratuszowi muszą mieć "podKładkę " jak będą podnosić podatki od nowego roku xD