A Ty co odważny jesteś tylko przez internet. Widać co prezentujesz swoją postawą, zero jakiejkolwiek kultury same wyzwiska.
Ponad 150 osób protestowało przed bolesławieckim sądem
Dyskusja dla wiadomości: Ponad 150 osób protestowało przed bolesławieckim sądem.
-
anonim (A7w4j8) napisał(a):
Pokaż cytatdobitne fakty mówią jasno
i co dalej za poprzednim rzadem tak tęsknicie lemingi ?
-
mała (qfHbN) napisał(a):
Pokaż cytatA Ty co odważny jesteś tylko przez internet. Widać co prezentujesz swoją postawą, zero jakiejkolwiek kultury same wyzwiska.
Dlaczego nie bylo protestow za poprzednicb rzadow? jak uchwalali wiek emerytalny? gdzie byliscie ?
PIS wygral demokratycznie wybory, dajcie im porzadzić, maja swój czas.
-
anonim (A7w4j8) napisał(a):
Pokaż cytatDlaczego nie bylo protestow za poprzednicb rzadow? jak uchwalali wiek emerytalny? gdzie byliscie ?
PIS wygral demokratycznie wybory, dajcie im porzadzić, maja swój czas.
i jak widac budzet w koncu ma nadwyżke, czyli panstwo jest dobrze zarządzane
tak czy nie ?
-
anonim (AE7JS5) napisał(a):
Pokaż cytatTo co PISoszczylu ,nie będzie już podwyżek cen gazu ,prądy czy wody? Odpuszczacie to?
tak sie sklada ze nie jestem za PISEM
glosowalem za Kukiz 15wkurza mnie to ciagle narzekanie protesty, a faktem jest ze rzad robi swoje i wychodzi mu to
-
Szanowny przedmowco pisowską reforme emerytury to ty dopiero odczujesz .Narazie to dopiero wyszedles z pampersów i nie pamietasz czasów PRL .Wyzwiskami nie zmienisz niczyich poglądów i doswiadczenia zyciowego.Chory psychicznie Kaczynski i kgbista Macierewicz (sympatyk Castro i Guwery )to jest nieszczescie dla tego kraju .Wyjscie z Uni i sądy które mają kierowac sie wartosciami Chrzescianskimi a nie prawem tego chcecie ?Ja jestem starym czlowiekiem i pamietam lata 70 i 80 .Pamietam wypowiedzi niektórych działaczy PiSu i to kim wtedy byli .Posiadam sporą biblioteczkę bibuły z tamtych czasów .Odrazu odpowiem na ewentualne wpisy kim wtedy byłem .Nie dzialałem w Solidarnosci ,byłem zwykłym pracownikiem który za dowcip o Frasyniuku dostał parę pał od milicjantów przy kontroli mojego samochodu .Jestem już stary ale pamięęc mam dobrą więc w niedzielę jezeli zdrowie pozwoli zjawię się przed sądem .Niechcę nowego wydania nacjonalizmu w wydaniu Kaczynskiego ,twarzy tez nie będę ukrywał .
-
starydziad (AE7xtT) napisał(a):
Pokaż cytatSzanowny przedmowco pisowską reforme emerytury to ty dopiero odczujesz .Narazie to dopiero wyszedles z pampersów i nie pamietasz czasów PRL .Wyzwiskami nie zmienisz niczyich poglądów i doswiadczenia zyciowego.Chory psychicznie Kaczynski i kgbista Macierewicz (sympatyk Castro i Guwery )to jest nieszczescie dla tego kraju .Wyjscie z Uni i sądy które mają kierowac sie wartosciami Chrzescianskimi a nie prawem tego chcecie ?Ja jestem starym czlowiekiem i pamietam lata 70 i 80 .Pamietam wypowiedzi niektórych działaczy PiSu i to kim wtedy byli .Posiadam sporą biblioteczkę bibuły z tamtych czasów .Odrazu odpowiem na ewentualne wpisy kim wtedy byłem .Nie dzialałem w Solidarnosci ,byłem zwykłym pracownikiem który za dowcip o Frasyniuku dostał parę pał od milicjantów przy kontroli mojego samochodu .Jestem już stary ale pamięęc mam dobrą więc w niedzielę jezeli zdrowie pozwoli zjawię się przed sądem .Niechcę nowego wydania nacjonalizmu w wydaniu Kaczynskiego ,twarzy tez nie będę ukrywał .
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/lech-walesa-jestesmy-bardzo-blisko-wojny-domowej/dkgkx8j
niestety ale oboz opozycyjny podsyca konflikt ktory moze wybuchnac w koncu w Polsce
-
Słuchajcie zwolennicy PIS .
Jak wam się to podoba, że powoli w całej Polsce ruszają masowe protesty przeciwko rozwaleniu Sądu Najwyższego.
Przetrzyjcie oczy i okulary.
Czy to naprawdę (w myśl waszej propagandy) ryk świń odrywanych od koryta ?
Jesteście w stanie kogoś zauważyć w protestującym tłumie poza lemingami, złodziejami, ubekami i komunistami ?
Przypomnę wam, że kiedyś komuniści (zanim zauważyli, że to prawdziwi robotnicy upominają się o swoje prawa) nazywali protestujących warchołami, chuliganami i szumowinami społecznymi.
Koniecznie chcecie ich naśladować ??? -
Taa .Przemówienia w Sejmie Kaczynskiego ,pani premier i innych posłów z PiS to miód na dusze narodu .
-
starydziad (AE7xtT) napisał(a):
Pokaż cytatTaa .Przemówienia w Sejmie Kaczynskiego ,pani premier i innych posłów z PiS to miód na dusze narodu .
wygrali demokratyczne wybory czy nie ?
czemu zawsze lament jest po wyborach, a jak jest szansa żeby coś zmienić to polowa polaków ma to w dupie ?
-
odwaga protestujących? odwaga to była kiedyś, gdy można było dostać łomot, albo gumową kulkę, jak za PO na JSW. Teraz to prowincjonalny lansik, Bezpieczny, telewizyjnie buntowniczy, a i zdjęcie za free:) Chociaż nie, przecież o 6 rano w drzwi załomocą i wywiozą:)
-
Wczoraj tj czwartek o 21.30 byly cztery osoby :) blaznowiie :)
-
Powiat 80 tys, sąd rejonowy o jeszcze większej właściwości terytorialnej i ledwo ponad 100 osób. Szacunek dla Polaków którzy nie dają się manipulowac. A mam wrażenie że to nie o sądy chodzi tylko o to żeby PiS nie rządził. Więc jeśli nie PiS to jakie pomysły?
-
POlszewia przez 8 lat miała: Sejm, Senat, Prezydenta, Rząd i Premiera, TK, Prokuraturę, Sądy, Policję, NIK, TVP, a dzisiaj pierd**** o dyktaturze. Helou ludzie otumanieni przez GW i TVN!
-
Aga (ANUfXh) napisał(a):
Pokaż cytatPOlszewia przez 8 lat miała: Sejm, Senat, Prezydenta, Rząd i Premiera, TK, Prokuraturę, Sądy, Policję, NIK, TVP, a dzisiaj pierd**** o dyktaturze. Helou ludzie otumanieni przez GW i TVN!
Czy rogaczu na ,,Bobrzanach'' także wkleiłeś twe wypociny ?