Napisane ze za kapiel, plywac wiec mozna :d
Czy wiecie, że nie wolno się kąpać na Krępnicy? Może być mandat 250 zł!
Dyskusja dla wiadomości: Czy wiecie, że nie wolno się kąpać na Krępnicy? Może być mandat 250 zł!.
-
-
a (AE78KT) napisał(a):
Pokaż cytatA łysa pała na skuterze może pływać i burczeć pół dnia uwalony piwem ......czy nie może .
A pijany - zarośnięty - może jeździć na rowerze, po chodniku?
-
Haga (ANUxQr) napisał(a):
Pokaż cytatNapisane ze za kapiel, plywac wiec mozna :d
Pływanie to też "kąpiel" - odwrotnie nie zawsze.
-
anonim (A7w4ky) napisał(a):
Pokaż cytatMogę się wykąpać w twojej wannie?
Zawsze możesz kupić lub wydzierżawić "Krępnicę".Jak Cie nie stać to zapraszam , ja wolę otwarte zbironiki i przyrodę a nie chlorowane badziewie za 10 zeta
-
Powinni postawić taką dużą tabliczkę jak na zdjęciu. Tłumaczenie dla tych, których ominął obowiązkowy rosyjski w szkole :)
"Kto utonie, więcej się w morzu kapać nie będzie" -
Już widzę jak przyjeżdża policja/straż miejska i wypisuje mandaty setkom ludzi w upalny dzień. Zesrają się, a nie mandat wlepią.
-
Walnąć 1000 złotych i się odechce durniom głupstw.
-
Większość z tych co tu wypisują to idioci do potęgi entej Jest zakaz kąpieli grozi mandat ludzie się topie a ci jeszcze się wymadrzaja Dlaczego policja się nie pofatyguje w to miejsce i wlepi mandaty. W tedy towarzystwo pójdzie tam gdzie trzeba i po krzyku. Trzeba się wreszcie wziąć za tych cwaniaków. Czekacie aż znowu kogoś wyłowia.
-
anonim (qfwgt) napisał(a):
Pokaż cytatWiększość z tych co tu wypisują to idioci do potęgi entej Jest zakaz kąpieli grozi mandat ludzie się topie a ci jeszcze się wymadrzaja Dlaczego policja się nie pofatyguje w to miejsce i wlepi mandaty. W tedy towarzystwo pójdzie tam gdzie trzeba i po krzyku. Trzeba się wreszcie wziąć za tych cwaniaków. Czekacie aż znowu kogoś wyłowia.
To po ch#j ci idioci tam włażą po mimo wiedzy, że tam można utonąć i jest kara za kąpiel? Łajno zamiast mózgów mają? Bo na to wygląda.
-
W słoneczny dzień niech się policja pofatyguje na krepnice parę mandatów wypisze i za kilka dni zrobi to samo to może zmądrzeją ludziska??
-
@@ (A81XrT) napisał(a):
Pokaż cytatW słoneczny dzień niech się policja pofatyguje na krepnice parę mandatów wypisze i za kilka dni zrobi to samo to może zmądrzeją ludziska??
Policjanci mają latać po żwirowniach i sprawdzać czy się kąpią?
Kąpanie w miejscach niedozwolonych jest zagrożeniem tylko dla samych kąpiących.
Jak ktoś nie respektuje zakazów, to skutki pływania mogą być takie, jak w tym przypadku. -
[...] przeszkadza gdzie ja się sie kąpię.[...]to jednego z drugim obchodzi. Jak sie utopię to ja , a nie ty. Co za[...] [...] jak za komuny. Chcesz żeby cie trzymali za mordę - jedź do austrii, albo szwajcarii. Oni sie tam boją własnego cienia. Bede chciał to się wykąpię w kałuży pod domem, i co zabronisz mi [...] jeden z drugim? Żwirownia jest własnością gminy a JA płacąc podatki do gminy jestem jej współwłascicielem i nie bedzie mi jakiś [...] mówił co mi wolno.
-
Powiedział co wiedział. No zeczywisvie niektórzy mózgów nie mają. Człowiek im dobrze radzi A Nie Zabrania. Kap się nawet w kałuży. Tylko nie wołaj pomocy jak idziesz na dno. Jak jest za późno to wtedy wielki lament a jeżeli się próbuje doradzić to cwaniakuje jeden z drugim.
-
anonim (qf8bo) napisał(a):
Pokaż cytatPowiedział co wiedział. No zeczywisvie niektórzy mózgów nie mają. Człowiek im dobrze radzi A Nie Zabrania. Kap się nawet w kałuży. Tylko nie wołaj pomocy jak idziesz na dno. Jak jest za późno to wtedy wielki lament a jeżeli się próbuje doradzić to cwaniakuje jeden z drugim.
Wsadź se swoje rady w ....
-
Może własnością jest . Ale ma ta woda dzierżawę ktory płaci podatek od gruntów wodnych i za dzierżawę więc ma prawo postanowić aby nikt tam się nie kąpał dlatego jest zakaz.