Przeciez to Ramstein.
Fryderyki 2023: Behemoth nie dziękuje Bogu i polskiemu kościołowi
Dyskusja dla wiadomości: Fryderyki 2023: Behemoth nie dziękuje Bogu i polskiemu kościołowi.
-
-
MatkaBiedronia () napisał(a):
Pokaż cytatNergal, oficjalny przedstawiciel belzebuba na Zachodnio-pomorskie i Mazowieckie.
A Karol Wojtyła, na małopolskie i podkarpackie.
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatBehemoth - wizytówka Istotnych!
Sztandar. :)
Jeszcze widły i rogi. -
Ten wszechmocny i nieskończenie dobry Bóg wymordował ponad 2 mln ludzi w Biblii (wystarczy poczytać, choć wątpię, by większość katolików przeczytała choć jedną księgę). W imię Boga ludzie zabijali się i wciąż zabijają. Nie słychać za to za często o świętych wojnach w imię Szatana. W Biblii Szatan kusi, ale nie wybija całych narodów. Do poczytania i refleksji: http://biblia.pismo-swiete.pl/bogjestmiloscia.html
Tak czy inaczej to wszystko bajki o walce dobra ze złem (choć w bajce biblijnej to dobro najczęściej morduje). Fajne to dla dzieci, ale dorośli ludzie powinni inaczej już postrzegać rzeczywistość.
-
A tuskowi adasiu lodzika zrób, darski to zwykły luj, pluje bo wie że mu nic nie grozi, zacznij pluć na koran ćwoku
-
To ten szatan jeszcze żyje,ale zapomniałem że to idol szatańskich istotnych
-
Dwa posty wyżej to "wykład" samozwańczego indoktrynatora gminnego.
-
Guślasz () napisał(a):
Pokaż cytatA Witkowa Boga nie szukała ,3 rok na OIOM-ie a nie w kościele
Gdyby nie szukała to doprowadziła by do eutanazji . Gdybyś nie był zaślepiony jadem i podatny na media może sam byś na to wpadł .
-
Krzysztof Gwizdała napisał(a):
Pokaż cytatTen wszechmocny i nieskończenie dobry Bóg wymordował ponad 2 mln ludzi w Biblii (wystarczy poczytać, choć wątpię, by większość katolików przeczytała choć jedną księgę). W imię Boga ludzie zabijali się i wciąż zabijają. Nie słychać za to za często o świętych wojnach w imię Szatana. W Biblii Szatan kusi, ale nie wybija całych narodów. Do poczytania i refleksji: http://biblia.pismo-swiete.pl/bogjestmiloscia.html
Tak czy inaczej to wszystko bajki o walce dobra ze złem (choć w bajce biblijnej to dobro najczęściej morduje). Fajne to dla dzieci, ale dorośli ludzie powinni inaczej już postrzegać rzeczywistość.
Nie musisz rozumieć biblii . Przecież nie jesteś teologiem . Ja np nie nie umiem budować mostów . Przecież nie jestem inżynierem. Ale jakoś te mosty działają i łączą . Jeśli nie popierasz budowy mostów albo masz fobie że się zawala czy nie rozumiesz jak działają to możesz je omijać , przepływać rzeki wpław . Ale kiedyś przyjdzie monet że nie będzie innej drogi i most trzeba będzie przekroczyć .
-
To koniec. Po tym ciosie Kościół katolicki, a tym bardziej PiS już się nie podniosą...
-
Lumpart (vZxGd) napisał(a):
Pokaż cytatO kundel her TfuSSka dostał nagrodę od ubowcow z tefalenu pa kundle
gamoniu napisz po polsku, o kogo i o co ci chodzi. chyba że jesteś z pisu i nie potrafisz
-
dobra wiadomość, istotne info
-
Ludzie co z Wami się dzieje, mało, że nie umiecie pisać, to nie znacie dokładnie tematu jaki jest ujęty w artykule. Po niektórych wpisach można zorientować się jaka jest społeczność nasza, brak im kultury i inteligencji. Uważacie się za kogoś, a jesteście niczym. Potraficie tylko obrażać i poniżać innych ludzi. Wstyd.
-
anonim (hjc4B) napisał(a):
Pokaż cytatLudzie co z Wami się dzieje, mało, że nie umiecie pisać, to nie znacie dokładnie tematu jaki jest ujęty w artykule. Po niektórych wpisach można zorientować się jaka jest społeczność nasza, brak im kultury i inteligencji. Uważacie się za kogoś, a jesteście niczym. Potraficie tylko obrażać i poniżać innych ludzi. Wstyd.
Mówisz o wpisie redachtora-satanisty? :)
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatMówisz o wpisie redachtora-satanisty? :)
Nie właśnie mówię i piszę o Tobie, jesteś mało inteligentny i brakuje Ci wiadomości na poważne tematy. Opowiadaj głupoty w swoim środowisku, napewno tam Ciebie docenią.