Tu nikt nie pisze, se wina 500+.
Jedynie mama go trzyma dla tych pieniędzy. Uzależniona, a dziecko samopas i już bardzo niebezpieczne dla społeczeństwa.
Matka zrobiła z dziecka bankomat na 500+. A dziecko robi, co chce!
Dyskusja dla wiadomości: Matka zrobiła z dziecka bankomat na 500+. A dziecko robi, co chce!.
-
Słucham TVN i i TVP INFO () napisał(a):
Pokaż cytatO czym wy piszecie? Jak można takie głupoty społeczeństwu do głowy przekazywać? Przecież to jest nie normalne aby mówić że to jest wina 500+. Ja nie wiem czy naprawdę nie widać że dzieciaki naprawdę mają lepiej ? Masakra
-
anonim (AE7x0w) napisał(a):
Pokaż cytatNa tego (...) nie ma rady ...wpada Na plac zabaw i bije dzieci bez powodu ..i co z nim zrobić?
Może trzeba go leczyć? Być może jest chory.
-
Tom (hjJLN) napisał(a):
Pokaż cytatTo co rodziny zastępcze chcą brać kasę tylko za grzeczne dzieci a gdzie jest ta rodzina którą niedawno chwalili
Nie, nie tylko grzeczne, ale bycie rodziną zastępczą nie oznacza z automatu zajmowanie się młodymi kryminalistami. W rodzinie zastępczej są inne dzieci, których nie powinno się narażać na kontakt z agresorami. Tym chłopcem powinien się zająć jakiś kurator, sąd....
-
ela napisał(a):
Pokaż cytatMoże trzeba go leczyć? Być może jest chory.
Chory?? Pali papierosy. . Klnie jak szewc ..chory napewno ..Na (...)
-
Na filmiku to normalnie (...)
-
Kochane dziecko. Słodkie i urocze.
-
Nie piszczcie głupot, ale jak widać to ten chłopczyk, który ma teraz 11 lat, to nie radzi sobie, a to dlatego, że nikt się nim nie zajmuje. Najwyższy czas coś z tym zrobić, gdzie jest kurator Sądowy, opieka społeczna, przecież biorą pieniądze za takie poczynania dzieci, które potrzebują pomocy. Jest to jeszcze dziecko, które potrzebuje pomocy i wola o nie, ale nikt nie słyszy i nie widzi.
-
Rozumiem, że po to mamy odpowiednie służby, by reagowały. Skoro wiadomym jest fakt, że dziecko jest niebezpieczne, zaczepia ludzi, rzuca kamieniami, męczy zwierzęta, to jest na to paragraf. Czekamy oczywiście aż wydarzy się tragedia i wtedy zacznie się poszukiwanie winnego. Dziecko w wieku 11 lat, które jest niebezpieczne, nie jest zaopiekowane no ludzie czego jeszcze trzeba...
-
Trafi w (...)i dopiero media beda miec o czym pisać ;(...)
-
takie dzieciaki powinny być w ośrodku wychowawczym, psycholog, a nie uzalezniona matka.... dojdzie do tregedii i będzie dopiero lamęt
-
ela napisał(a):
Pokaż cytatMoże trzeba go leczyć? Być może jest chory.
wezwac policje i oni wiedza co dalej robic
-
zaczepia mojego syna i wyłudza pieniądze grozi widziany był także jak palił w samym centrum papierosy w ra niedziele
-
Z doświadczenia wiem że nic mu nie będzie taki sam (...) mieszka koło mnie , Matka Ojciec maja w d. Tylko imprezki .
-
jgf (hjJ7z) napisał(a):
Pokaż cytatzaczepia mojego syna i wyłudza pieniądze grozi widziany był także jak palił w samym centrum papierosy w ra niedziele
Dobrze, że tylko w niedzielę
-
Tom (hjJLN) napisał(a):
Pokaż cytatTo co rodziny zastępcze chcą brać kasę tylko za grzeczne dzieci a gdzie jest ta rodzina którą niedawno chwalili
Pamiętaj ,że w tych rodzinach zastępczych są też inne dzieci ,które ucierpią na obecności nowego podopiecznego.