Matka zrobiła z dziecka bankomat na 500+. A dziecko robi, co chce!

Dyskusja dla wiadomości: Matka zrobiła z dziecka bankomat na 500+. A dziecko robi, co chce!.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Słucham TVN i i TVP INFO () napisał(a):

O czym wy piszecie? Jak można takie głupoty społeczeństwu do głowy przekazywać? Przecież to jest nie normalne aby mówić że to jest wina 500+. Ja nie wiem czy naprawdę nie widać że dzieciaki naprawdę mają lepiej ? Masakra

Pokaż cytat

Tu nikt nie pisze, se wina 500+.
    Jedynie mama go trzyma dla tych pieniędzy. Uzależniona, a dziecko samopas i już bardzo niebezpieczne dla społeczeństwa.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (AE7x0w) napisał(a):

Na tego (...) nie ma rady ...wpada Na plac zabaw i bije dzieci bez powodu ..i co z nim zrobić?

Pokaż cytat

Może trzeba go leczyć? Być może jest chory.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Tom (hjJLN) napisał(a):

To co rodziny zastępcze chcą brać kasę tylko za grzeczne dzieci a gdzie jest ta rodzina którą niedawno chwalili

Pokaż cytat

Nie, nie tylko grzeczne, ale bycie rodziną zastępczą nie oznacza z automatu zajmowanie się młodymi kryminalistami. W rodzinie zastępczej są inne dzieci, których nie powinno się narażać na kontakt z agresorami. Tym chłopcem powinien się zająć jakiś kurator, sąd....

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ela napisał(a):

Pokaż cytat

Chory?? Pali papierosy. . Klnie jak szewc ..chory napewno ..Na (...)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Na filmiku to normalnie (...)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kochane dziecko. Słodkie i urocze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie piszczcie głupot, ale jak widać to ten chłopczyk, który ma teraz 11 lat, to nie radzi sobie, a to dlatego, że nikt się nim nie zajmuje. Najwyższy czas coś z tym zrobić, gdzie jest kurator Sądowy, opieka społeczna, przecież biorą pieniądze za takie poczynania dzieci, które potrzebują pomocy. Jest to jeszcze dziecko, które potrzebuje pomocy i wola o nie, ale nikt nie słyszy i nie widzi.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Rozumiem, że po to mamy odpowiednie służby, by reagowały. Skoro wiadomym jest fakt, że dziecko jest niebezpieczne, zaczepia ludzi, rzuca kamieniami, męczy zwierzęta, to jest na to paragraf. Czekamy oczywiście aż wydarzy się tragedia i wtedy zacznie się poszukiwanie winnego. Dziecko w wieku 11 lat, które jest niebezpieczne, nie jest zaopiekowane no ludzie czego jeszcze trzeba...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Trafi w (...)i dopiero media beda miec o czym pisać ;(...)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

takie dzieciaki powinny być w ośrodku wychowawczym, psycholog, a nie uzalezniona matka.... dojdzie do tregedii i będzie dopiero lamęt

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ela napisał(a):

Pokaż cytat

wezwac policje i oni wiedza co dalej robic

• Cytuj Zgłoś nadużycie

zaczepia mojego syna i wyłudza pieniądze grozi widziany był także jak palił w samym centrum papierosy w ra niedziele

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Z doświadczenia wiem że nic mu nie będzie taki sam (...) mieszka koło mnie , Matka Ojciec maja w d. Tylko imprezki .

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    jgf (hjJ7z) napisał(a):

zaczepia mojego syna i wyłudza pieniądze grozi widziany był także jak palił w samym centrum papierosy w ra niedziele

Pokaż cytat

Dobrze, że tylko w niedzielę

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Tom (hjJLN) napisał(a):

To co rodziny zastępcze chcą brać kasę tylko za grzeczne dzieci a gdzie jest ta rodzina którą niedawno chwalili

Pokaż cytat

Pamiętaj ,że w tych rodzinach zastępczych są też inne dzieci ,które ucierpią na obecności nowego podopiecznego.