Glinoludy na Karnawale Kultur w Berlinie 2009

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dzięki za relację, tego "kablówka" nie pokaże, bo kto by noc zarywał z lokalnej, aby się na festiwal wybrać? Brawo istotne za rzetelne informacje. A Glinoludom tylko napisze: JESTEŚCIE WIELCY, dajcie czadu w sierpniu!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Było super byłem tam jednym z Glinoludów :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja też bylem -rewelacja!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

O tak, tak było super! :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wie ktoś czy można dostać zdjęcia robione Glinoludom podczas Festiwalu przez naszych fotografów?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Widzę, że maszerowaliście przez Kurfürstenstrasse :)
    Jak się podobał Berlin?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hej. Było rewelacyjnie, choc w pracy następnego dnia było cięzko wytrzymać. To był mój pierwszy raz jako Glinolud i zapewniam że nie ostatni! Polecam. Glina świetnie działa na samopoczucie ina cere.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W dniu 1. 06. 2009r TVN-24 w relacji z parady kulturalnej w Berlinie pokazali kilka razy dziennie tylko jeden zespół zatytuowany "Brazylisjkie policzki", czytaj tyłeczki. W związku z takim lapsusem i powołując się na patriotyczną interwencje napisałem e-mail "Z parady kulturalnej w Berlinie w dniu 31. 05. 2009r pokazaliście tylko "Brazylijskie policzki" a na 96 zespołów wystąpił tylko jeden z Polski i były to GLINOLUDY z Bolesławca, ktorzy należeli do jednych z najlepszych, a kto wie czy nie zajęli I miejsca. Możecie się jeszcze zrehabilitować. Z pozdrowieniami dla TVN-24 uczestnik parady Rajmund.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tyle hałasu o nic.

• Val. Bądź tak uprzejmy i nie wypowiadaj się w sprawach Bolesławca :).

• Glinoludy w tym roku zajęły 27 miejsce na berlińskim Karnawale Kultur. O zwycięzcach można przeczytać pod adresem www.karneval-berlin.de/de/preis_neu.19.html (strona w języku niemieckim)

• Fotki są w Piwnicy Paryskiej. Wybrane fotki można otrzymać w "Inet-Wlan" ==> park Waryńskiego.

• Podaję linka, gdzie znajdziecie wiele świetnych fotografii wykonanych przez Roberta (Inet-Wlan)www.istotneinformacje.pl/boleslawiec,galeria.php?gid=464

• Fotki będą umieszczane jutro na stronie. Dziś już na więcej nie mam mocy. Pozdro.