ZSB otrzyma prawie 125 tys. euro

Dyskusja dla wiadomości: ZSB otrzyma prawie 125 tys. euro.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sylwestrze K.- młodzieńcze - nigdy nie byłem ( Bogu dzięki) uczniem ZSB.Twierdzisz że jesteś studentem - tak słyszałem - głównie od ciebie. Nie masz się czym podniecać .Dzień w dzień mam do czynienia z takimi jak ty , młodziutkimi pseudo inżynierkami którym wydaje się że pozjadali wszystkie rozumy i wszystko wiedzą . Rzeczywistość jest mniej kolorowa .Projektujecie tzw . wesołą twórczość - byle jak "na kolanie" ,byle szybciej i więcej .Kasa ,kasa, kasa tylko to się liczy.W Polsce mamy najdroższą w Europie cenę za kilometr autostrady . Dlaczego? Bo projektują je tacy pseudo inżynierowie , co prowadzi do ciągłych poprawek , napraw gwarancyjnych itp. Więc zamiast opiewać swą kumatość po forach internetowych , odstaw piwo , zgaś skręta ( bo zdecydowanie ujemnie wpływa na twój umysł) i weź się za naukę .

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Oj Leon, Leon po pierwsze inżynier jest głownie wykonawcą- projektują architekci! Po drugie dziadku jesli nie nadązasz za rzeczywistoscią to lepiej weź sie za robienie na drutach. W polsce jest jak jest- trzeba sobie jakos radzic Napewno nie pomoze narzekanie i krytyka. Nie podniecam sie studiami tylko stwierdzam ze ZSB dało mi dobre podstawy do kontynuowania nauki o budownictwie! Nie chce sie wykłucac bo widze ze nie ma sensu... zastanow sie jednak nad swoją pesymistyczna postawą i jak już Cie oświeci to zostaw ZSB i polskie budownictwo w spokoju! Popatrz sie lepiej na siebie!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sylwek,popieram Cię, a z Leonem nie ma co się wdawać w dyskusję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leon, skoro się tam nie uczyłeś to i nie przekonałeś sie jak tam jest naprawdę - a jesteś w błędzie, że tak mówisz o tej szkole i to w bardzo dużym błędzie.Wiem,bo bynajmniej ja uczyłam się tam przez 4 lata i widziałam jak szkoła się prężnie rozwija i starania Dyrektora.I Ty i ja dobrze wiemy jaka jest naprawdę ta szkoła, nigdy złego słowa nie mogłabym powiedzieć o niej i zawsze bedę bronić ZSB i starać się wyprowadzać ludzi z błednych opinii jakie są o naszej szkole

• 1
  • 2