Czy ktoś w tym mieście zrozumie, że jeśli tak niskie środki będą przekazywane na sport to wprost proporcjonalnie będą wzrastać wydatki na tzw. Ochronę zdrowia - realizacja programów z zakresu przecidziałania alkoholizmowi i zwalczania narkomanii. Ale to jest chyba za trudne...
Miasto: 724,5 tys. zł na kulturę, sport i działalność społeczną
Dyskusja dla wiadomości: Miasto: 724,5 tys. zł na kulturę, sport i działalność społeczną.
-
-
Zgadzam się Igor z Tobą w pełni, zdrowie to jedno, a dofinansowanie sportu to drugie. Kwota na sport jest żenująco niska, np. w Jeleniej Górze tylko na sport seniorski przeznaczono 700 tys. zł a u nas TYLKO 150 tys.. Panie prezydencie - WSTYD, gdzie są nasi radni.
-
Cicho być! Pan prezydent ma inne problemy. Poza tym młodzież to nie jego elektorat więc... I cicho już, bo i tak na wybory nie pójdziecie.
-
Igor seniorze kulawy sport "seniorski " tak jak wędkarstwo, łowiectwo itd.. Powinien się sam finansować skończyły się czasy komuny - Prezydent ma dać bo my mamy kaprys. Bardzo dobrze Panie Prezydencie wspierać tylko młodzież.
-
Oj, juniorze ty masz problem z czytaniem, albo ktoś bardzo źle Ciebie nakręca, oszukuje - jeżeli troszeczkę pomyślisz, to zrozumiesz, Na sport młodzieżowy przekazano śmiesznie nisko 230 tys.. Podałem przykład seniorów bo znałem dane z J. G. W Opolu 2, 7 mln.
2014-01-15, 13:34Juniorze, by być dobrym seniorem, to musisz być bardzo dobrym juniorem, by zaistnieć w kategorii seniora, to musisz mieć predyspozycje. -
Kulawy - mylisz pieczywo z dupczywem poproś młodego to ci wytłumaczy. BARDZO SŁUSZNA DECYZJA PANIE PREZYDENCIE Z FINANSOWANIEM seniorów.
-
Oj juniorze, jeszcze za krótko chodzisz do szkoły by zrozumieć co się czyta. Napisałem, że, przekazano śmiesznie nisko 230 tys. '' na sport młodzieżowy, więc nie myl pieczywa z dupczywem.
-
A ja myślałem,że jak na coś wydajemy więcej to mniej będzie na coś innego. Chyba jestem kulawy.
-
Sport w Bolesławcu? Chyba raczej brak sportu i działania miasta są słabe i tyle Zgorzelec ma pseudo Turów ale coś jest a Bolesławiec a ma Top który raczej nie odnosi sukcesów BKS to jak nasza kadra narodowa ;).
-
SMIESZNE PIENIADZE TO PRZYZNANO DLA COMT2012 CALE 3 TYS NA ROK. Brawo mam pomysł dla prezesa kupcie 150 zgrzewek wody nie gazowanej i polejcie głowy radnym którzy taka sumę przyznali. DRAMAT PANIE I PANOWIE radni.
-
Do Anonim.
Nie zależy nam na wylewaniu żali w internecie. Jest jak jest i tyle. Proszę nie komentować decyzji komisji w sprawie naszego wniosku.
Dzięki.