Witam, jest kwiatoliga w tym roku?
Kwiatoliga 2011 - jest czy nie
-
-
Witam. Trwają ostatnie ustalenia z MOSiR-em. KWIATOLIGA odbędzie się w ramach imprez Inaugurujących wakacje 24 czerwca w piątek o 10. 00. Na boiskach przy Spacerowej (baseny). Szczegóły wkrótce. Pozdrawiam.
-
Dziękuję bardzo panie Jarosławie! Pozdrawiam.
-
Czy Kwiatoliga nie będzie przypadkiem 11. 06? O godz. 11?
-
Ilu potrzeba zawodników do składu?
-
A ktoś to jeszcze w ogóle prowadzi?
-
Witam, doszły mnie słuchy że Kwiatoliga w tym roku odbędzie się 11. 06. Więc kiedy będzie? Ile osób do składu potrzebnych?
-
Nie, pan Jarosław napisał przecież że 24. 06. Jakim prawem mialo by być 11. 06.
-
11 to w kosza chyba turniej. Włąsnie po ile gramy i jak zgłoszenia mają wyglądać?
-
Panie Jarosławie ustaliliście coś juz? Bo mnei interesuje po ilu zawodnikow gramy i jak karta zgłoszenia ma wygdlac?
-
Panie Jarosławie dzisiaj jest już 14. Będą tylko 10 dni na zgłoszenia?
-
Zapraszamy na stronę MOSiR Bolesławiec. http://www.mosir.boleslawiec.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=364%3Akwiatoliga-2011&catid=22%3Anews&Itemid=155.
-
Nie moge cos znalesc tego druku do podania oze ktoś mi dać dokłądny link by pobrać ten druk?
-
Witam. KWIATOLIGA 2011 tak jak wcześniej pisałem odbędzie się 24. 06. 2011 na obiekcie MOSiR przy ul. Spacerowej (baseny) od godz 10. 00. Obecność drużyn obowiązkowa do 9. 45. Drużyny jak zwykle max 8 osobowe (na boisku w czasie meczu 6). Dwie kategorie wiekowe - szkoły podstawowe i gimnazja. W razie pytań proszę o kontakt mailowy molenda.jaroslaw@gmail.com
Prześlę też kartę zgłoszenia. Zgłoszenie musi zawierać: Nazwa drużyny(max 20 znaków) - bez wulgaryzmów, imię i nazwisko zawodników wraz z datą urodzenia, imię i nazwisko opiekuna wraz z telefonem. Zgłoszenie obowiązkowo podpisane przez opiekuna drużyny. Proszę wypełnijcie je czytelnie- najlepiej drukowanymi literami! Na zgłoszenia czekam do środy do 20. 00. Zgłoszenia można przynosić do MOSiR lub bezpośrednio do mnie do 15. 00 do biura przy ul. Łasickiej 21 lub do domu Narcyzów 28. Wiem, że mało czasu ale wierzę, że dacie radę! Pozdrawiam. -
Ile druzyn juz sie zgłosiło w kategoriach gimnazjum?
- 1
- 2