Cyt. "kto będzie te zakupy robił w tych marketach jak młodzi uciekają z Bolesławca? " Jak się zestarzeją to wrócą. :)
A póki co, to w marketach wciąż jest tłoczno - nie wiem, może ci "kupcy" z targowiska hurtem wykupują to, co potem z dwukrotną przebitką wystawiają na swoich obskurnych straganach. Dziś siatka pomarańczy w Carrefour" - , 99 zeta, a na targowisku?2011-03-24, 11:13*zero dziewięćdziesiąt dziewięć zeta!
Jeleniogórska: market Stokrotka ma powstać w 2012 r.
Dyskusja dla wiadomości: Jeleniogórska: market Stokrotka ma powstać w 2012 r..
-
-
Niech powstaje ja i cała moje rodzina dalej będziemy kupować świeże warzywa i owoce na "Manchatanie".
-
Brawo Mendel... widziałam dzisiaj pana z Manhatanu jak kupował dwa kosze( wypełnione po brzegi) pomarańczy na pewno je sprzeda po 3, 50 i to są teświerze warzywa i owoce na rynku, w Kauflandzie ten pan często kupuje na handel sałatę lodową :).
-
Otoz to tak jak napisal imie lub pseudonim.
-
Hipremarketów, marketów i innych sieciowych jest już za dużo. Prazydent może przecież wydać roporządzenie o warunkach zabudowy, zgodnych z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego tego terenu - ale z drugiej strony: teren jest prywatny, a miejscowy plan zagospodarowania mówi jasno: przemysł lekki, handel.
-
Mogliby tam zbudowac galerie handlową taka mini grunwaldzką a oni tam stawiaja znow market spozywczy, no mega zenada.
-
Świetne miejsce na basen i lodowiso w jednym miejscu.
-
A to pewne ze bedzie u nas Rossman czy to kolejna plotka? Gdzie mozna to sprawdzić?2011-03-24, 14:06Nawet w takiej wsi jak Chojnów jest Rossman, a u nas Schlecker- nieporozumienie!
-
Miał powstać market na ulicy Starzyńskiego po dawnym parkingu, ale jakoś cicho się zrobiło w tej sprawie, chyba znów pan Stasik maczał w tym ręce, bo co innego stałoby na przeszkodzie?
-
Będzie rossmann już w lipcu.
-
Do Aga: a skąd wiesz ze w lipcu i gdzie?
-
;) moze na przeciwko Paracieja bo cos sie tam buduje.
-
Szkoda że tyle ludzi czeka na mieszkania, a tu kolejny market, porażka... Porażka Panie Prezydencie...
-
Rossman będzie na zgorzeleckiej / w budowie naprzeciwko salonu plusa /.
-
Na przeciwko Paracieja to właśnie Paraciej się buduje.2011-03-24, 21:19Chyba że udostępni "za lekką opłatą" jedno piętro dla Rossmana.