Wzielibyscie sie na poczatek za alkocholikow...
Policjanci przechwycili około 350 porcji narkotyków
Dyskusja dla wiadomości: Policjanci przechwycili około 350 porcji narkotyków.
-
-
Przecież to jest jakiś kabaret... rozumiem, amfetamina groźny narkotyk tak jak tyton i alkohol... ale marihuana? Ludzie otworzcie oczy, czy naprawde ten system i politycy was tak zaślepili? Trawa w naszym kraju jest nielegalna tylko z prostych powodow. ;] koncermy alkoholowe i tytoniowe stracilyby prace, ale nie widzicie tego, ze oprocz tego punktu widzenia, jest jeszcze to, że teraz w aptekach leki ktore sa najlepsze i nie powoduja zadnych efektow ubocznych są robione na bazie konopi indyjskiej... TAK TO JEST LEK a nie narkotyk. Czyli apteki i firmy farmaceutyczne tez stracily by prace... a ze ludzie tak sie daja oszukiwac i oklamywac przez politykow, ze zawsze beda pieprzyc co to nie jest za zlo... a tak naprawde jesli chce wybierac w jaki sposob mam sie relaxowac to nie chce wybierac w alkoholu na ktorym rzad robi najwieksze pieniadze tak jak na wieziennictwie dlatego jest to tak zrobione... cytuje, "rządzącym nie zalezy na tym zebysmy zdrowo żyli i sie odzywiali, chodzi im o to, zebys jak najszybciej zdechł i zeby jeszcze oskubali Cie z calej emerytury na leki i zeby ciagnac Cie do pudla za to ze probujesz zdrowiej zyc i po spaleniu kawalka siedziec w domu i nikomu nie przeszkadzac... " wezcie sie za siebie Polacy alkoholicy, wielcy pokrzywdzeni, popatrzcie na holandie... zawsze bedziecie tylko wytykac bledy lepszym bo wiecie ze rucha was nasz system polityczno ekonomiczny ktory dziury sam robi budzetowe nie myslac nawet o tym zeby mialo byc dla nas dobrze... dla nich ma sie krecic przemysl... przeciez to proste... praca alkohol, tyton, leki i jestes wrakiem czlowieka... a w holandi trawa wszystko lecza i ludzie zyja szczesliwi. ;] zal mi jak czytam co za bzdury piszecie nic o tym nie wiedzac...
-
Normalny chłopcze rozumiem, że Ty nie narkoman tylko jakiś chory jesteś skoro się leczysz Maryśką? A czy wiesz, że Holandia nie panuje już nad tym co stało się legalne?
-
Tak lecze sie z astmy panie mądralinski :) i jakos objawy znikly, to chyba cud nie? Albo sobie wkrecam, ze juz dusznosci zniknely... ale ja nie mowie o uzywkach bo nie toleruje zadnych! Nawet dziwek, ale jednak konopia ma te wlasciwosci lecznicze, pozatym jesli chce zrelaksowac po stresujacej pracy i patrzeniu na tych politycznych zlodzieji to to mi pomaga i wyrzuca ze mnie cala agresje, na odwrot jest z innymi bo tylko ja powieksza... takze nie czuje zadnego glodu :) a z tymi koncernami to nie mozesz zarzucic mi klamstwa bo wlasnie tylko dlatego nie chca zalegalizowac, bo by wszystko padlo, jesli istnieje jeden lisc wymyslony przez boga a nie ludzi ktory to zastepuje...
-
A może ten liść to od szatana?
-
Ej ludziska po_olicja kłamie w jednym (1g) gramie jest około . 36mg czystej Metaamfetaminy a reszta to pochodne związki takie jak Apap czy inne tabletki bez recepty na tym polega ten biznes czeko np nie złapiecie Kokosa bar otworzył już za narkotyki a wy nic CO JEST CZYŻBY MIAŁ KOLEGĘ W POLICJI meson już siedzi biedaczek.
-
Na trasie B-c Lwówek pojawił się dziś fotoradar w N Jaroszewicach.
- 1
- 2