Jak zauważamy, co roku to lepiej jeśli chodzi o zestaw muzyczny (przeciwnicy, spokojnie możecie krytykować) - ale ja osobiście uważam, że jest ciekawie, choć zakładam że niektórzy lepiej bawią się przy rapie itd. ale myślę że muzyka rozrywkowa (tak jak w 2011) była ok. - Kogo byście chcieli usłyszeć w tym roku? :)
Patrząc na zespoły jakie są zapraszane, miło by było zaprosić np. Lady Pank lub Strachy na Lachy! Co o tym sądzicie?
Święto Ceramiki 2012
-
-
Tedego.
-
SNL i bylabym szczesliwa :D A ze starszych wykonawcow to ponownie Bajm :).
-
Lady Pank-zgadzam się, o ile będą trzeźwi i nie zrobią zadymy tak jak niegdyś we Lwówku. Dołożyłbym jeszcze IRĘ.
2012-02-11, 18:58A może najwyższy czas na Marylę? -
Ponownie ENEJ :).
-
Jak będzie popularny zespół, nawet ten który lata świetności ma za soba to przyciągnie ludzi, a szczególnie fanów danego zespołu, a jak będzie mniej znany zespół to i tak przyjda ludzie aby posiedzieć, połazić, spotkać się ze znajomymi, a co będzei leciec w tle to już będzie sprawa drugorzędna.
W tym mieście liczy się z osobami w srednim wieku i raczej wszlkie hiphopowe czy inne metalowe rzeczy nie przejdą.
Standardowo cos rockowego :)
Ale i tak po ogłoszeniu zespołow będzie wielu anty, bo chcieli by Metalliki i Rihanny :D D. -
Ale nie ma co narzekać w tam tym roku było bardzo fajnie.
-
~hemi napisał(a): Jak będzie popularny zespół, nawet ten który lata świetności ma za soba to przyciągnie ludzi,
Ostatnio słyszałem że "Mazowsze" szuka zajęcia.
-
Jakie mazowsze?
-
Zawsze można się henryka "kłamca" jasińskiego zapytac co by zaprosił :) ).
-
Rafi napisał(a): Jakie mazowsze?
Rafi bój się Boga! Nie znasz "Mazowsza"?
Musisz to zobaczyć:
http://mazowsze.waw.pl/. -
Boys... oj jestem szalona :) video w Węglincu tez ''dało czadu''.
-
A co mnie jakieś mazowsze obchodzi to dolny śląsk i po co nam ludowy zespół?
-
Lady Pank jak najbardziej! :).
-
Zebys wreszcie pochlonal kulture narodowa, a nie jakies ochlapy dla mas.