Polska zbankrutuje szybciej przez Euro 2012?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie wyjdziemy nawet z grupy co jest niestety żałosne.
    Najnowszy ranking FIFA:

Hiszpania
    Holandia
    Brazylia
    Niemcy.
    Argentyna.
    Anglia.
    Urugwaj.
    Portugalia.
    Chorwacja.
    Rosja.
    Egipt.
    Grecja.
    Norwegia.
    Chile.
    Słowenia.
    Włochy.
    Ghana.
    Francja.
    Wybrzeże Kości Słoniowej.
    Słowacja.
    ...
    Ukraina.
    ...
    Burkina Faso.
    ...
    Białoruś.
    ...
    Uganda.
    ...
    Benin.
    Polska
    Macedonia

:d.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jesteśmy za Ugandą, […] tego jeszcze nie grali.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~Anonim napisał(a): Nie wyjdziemy nawet z grupy co jest niestety żałosne. Najnowszy ranking FIFA:

Nie wiem skad Ty masz ten ranking i ze polska jest 26.
    Bo idac za oficjalna strona fify http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html Polska zajmuje 75 miejsce.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Polska zbankrutuje z tego samego powodu co Islandia: długi i drukowanie pieniądza. Co ciekawe Szwecja stawiana za wzór silnej gospodarki też nie trzyma się najlepiej a ludziom żyje się tam coraz gorzej.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Polska drukuje pieniązki? :) Tusek wprowadził pomysł Jarosława Zbawcy? - "drukować, drukowa, a potem jakoś to będzie"? :) nie wierzę :) Ale miło/? / posłuchać publikujących tu "specjalistów - noblistów" od ekonomii rynku :) ).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Polska drukuje pieniadze jak prawie wszystkie kraje UE. 10 lat temu w uzyciu bylo ok 260 bilionow zlotch dzisiaj o 600 wiecej.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Szybkimi krokami jedzie katastrofa.

• Euro 2012 miało pokazać Polskę i promować miasta w Europie? To patrzcie jak UEFA promuje miasta w swoim filmie (zdjęcie z filmu)

Kliknij w obrazek, aby powiększyć.
  • Raczej zbyt szybko skreślamy Greków czy Czechów też są dobrymi drużynami Grecy mają z 2004 roku mistrzostwo Czechy nam raz skopali tyłek więc sam Lewy czemu nie wygra czy Szczęsny a jak np; Lewy albo Szczęsny nabawi się kontuzji? Będzie tragedia dla nas z Niemcami mogliśmy wygrać gdyby nie głupi błąd w obronie zbyt dużo błędów popełniamy nie wykorzystane akcje ze Słowakami jeżeli tak ma wyglądać euro 2012 to szansa na sukces jest marna i nie skreślajmy Czechów czy Greków bo są wyżej notowani od nas.
    2012-05-27, 17:26Meczu * nie wygra :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

POlska wydała na EURO 90 miliardów zł a zarobi 1 miliard i to jest super interes. Bo podatnicy pokryją tą różnice. Ale żenada asz mi się POlakiem być odechciało. A na sporcie się nie znam.

• Wolał bym żeby tego euro w Polsce nie było po pierwsze stadiony są wadliwe narodowy ma już wymianę murawy i został zrywana ta co była czyli parę tyś w tyłek w dodatku 2 mecze tylko grało się na nim a co z tym będzie po euro? Skoro koszt utrzymania to okrągły miliard stadion we Wrocławiu był otwarty nagle go zamykają Poznań problemy z murawą tylko w Gdańsku nic nie było a trzy stadiony to chyba kasa w błoto poszła drogi szkoda gadać kolej to samo i liczyć ile przez naszą linię przebije się Pociągów w końcu granica Niemiecka nie daleko.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Rafi, naucz sie po polsku pisać!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

LUCYFER. Aleś się opamiętał... ja od urodzenia żałuję, że jestem Polakiem, nie przejmuję się tym co będzie z Polską!

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~baca napisał(a): LUCYFER. Aleś się opamiętał... ja od urodzenia żałuję, że jestem Polakiem, nie przejmuję się tym co będzie z Polską! A czemu żałujesz?
  • Duże igrzyska od rządu a małe od samorządu do tego każdy sam sobie w domu dla poprawienia humoru zrobi malutkie igrzyska.
    Razem wyjdzie z tego bardzo duży dług. Ta zabawa wcale nie ucieszy przyszłych pokoleń. Każdy rodzi się z kredytem do spłacenia.
    A miało być tak pięknie.
    Duże imprezy międzynarodowe powinny napędzać gospodarkę kraju organizatora. Nie chcę być autorem złej przepowiedni ale coś mi się wydaje że za najdalej kilka lat wszyscy odczują to bardzo mocno na własnych domowych budżetach. Taki sposób sterowania gospodarką przypomina zjazd w dół -- SZYBKI ZJAZD.

Kliknij w obrazek, aby powiększyć.