http://i.wp.pl/a/f/jpeg/27940/BOR_20111108_4200.jpeg
Jak sie wam podobaja? Jak dla mnie skandal, że zamiast orzełka jest. Logo pzpn, kpina z kibiców, złamanie tradycji. Co ten pzpn wyprawia?
Stroje na euro2012
-
-
Może palikot zakazał orzełka?
-
To juz nie jest kadra mojego kraju, to jest reprezentacja pzpn.
-
Dla mnie już od dawna nie jest.
-
Za komuny orzełek był a teraz nie ma. No ale za to w sejmie jest krzyż a na stadionie kaplica :)
-
No tregedia sie tylko chwalą z ilu butelek strój ekologiczny zrobili a orzełka nie dali tragiczny ten strój jakby w ciuchach z lumpeksu śmigali.
-
A może Grzesia L w miejsce orzełka by wstawić niech go piłkarze przed meczem całują sukces na euro gwarantowany.
-
Szkoda powierzchni reklamowej na orzełka.
-
3 x tak.
-
A morze by tak orzełek na krzyżu?
-
Szkoda w ogóle dyskutować o tej drużynie i otoczce wokół niej... rozwalić PZPN, rozwiązać drużynę i odebrać euro bo za negatywne skutki euro będziemy płacić my... takie kraje jak Polska nie powinny dostawać takich imprez...
-
Grzesiu już Lato orzełek może wrócić Grzesiu już Lato prosimy bardzo cie melodie każdy chyba zna.
-
Baca, coś w tym jest co piszesz. Alternatywnym rozwiązaniem jest wystąpienie w takich strojach na jakie nas stać czyli albo po dziadku albo z darów :) Ewentualnie niech każdy z zawodników za swoje uszyje dla siebie, preferowany patchwork.
-
V.
-
Przecież już jest ORZEŁ! A nie orzełek na koszulkach - ignoranci.
- 1
- 2