Zwłoki pod wiadutkem kobiety z dnia 17. 03. 2012 r

• A jednak Wróbleskiego xD mapa nie boli ;).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Były znalezione pod wiadutkem zwłoki mówie prawde ludzie czy wy nie wiecie co sie w mieście dzieje.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To tak jak było z gwałcicielem co latał koło basenów jak gwałciciel latał to po nagłośnieniu sprawy panie z pieskami też latały w tych okolicach.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bo panie chciały spotkać się z gwałcicielem.

• Paskudnie robić i pisać taką nieprawdę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dużo w tym mieście sie dzieje o czym wogole sie nie pisze jakas masakra! Mojej mamy kolezanka pracuje w szpitalu na izbie przyjęć i co chwile slysze ze tu jakas zgwalcona naga kobieta, tu jakis koles z nozem pod zebrem co go przywiezli z dyskoteki... dlaczego o tym nikt nic nie pisze? Wolicie sie zajmowac glupotami!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Może te zgwałcone też z dyskoteki? Latają z pół dupkami na wierzchu to co się dziwić?

• A co ma Piernik do wiatraka? I mnie się zdaje że obok wiaduktu kolejowego nie ma dyskoteki może wiatr ją przywiał i skąd anonimowe ja wie co się na izbie dzieję? Skoro Pani koleżanki mamy obowiązuje tajemnica lekarska to tak papla na lewo i prawo i od takich rzeczy to Policja jest i co mnie jakiś gościu z nożem obchodzi? A jak gwałcą to niech Policja się tym zajmie co nie mają roboty na posterunku? A kochana straż miejska też spij?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No sory Rafi ale moim zdaniem mieszkańcy miasta mają prawo wiedzieć co sie dzieje w Bolesławcu, nie uważasz? Taka jest własnie nasza policja... po co pisac o takich sprawach na forum gdzie wchodzi mnostwo ludzi ktorzy by moze mogli pomoc, moze ktos cos widzial czy cos. Lepiej milczec i za chwile umorzyc sledztwo bo po ch... sobie zycie utrudniac. Uwazacie ze tematy na forum typu, rosterki milosne jakis malolat, czy tym podobne są ważniejsze? A tajemnica lekarska obowiązuje lekarzy a nie osoby pracujące dorywczo.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

@ ja - synku szukasz sensacji? - idz do swojej ubikacji! Tyle w tym temacie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Taa, ciekawe gdyby chodzilo o kogos z waszej rodziny, czy tez czekalibyscie na wspanialomyslnosc naszej policji, żal, żal i jeszcze raz żal.

• Chyba Pani Koleżanki Mama Pełni służbę lekarską i jest na izbie to więc skoro robi dorywczo to skąd tyle rzeczy wie a przepraszam bardzo czy gwałt zgłasza się na Pogotowie? Czy na Polcije? Chyba że dostała jakieś obrażenia ale powiedz gdyby na tym portalu pisano o rzeczach typu gwałty, nóż w żebrach to by był istny chaos akurat bym nie pisał o tym na forum tylko działał na własną rękę jeżeli chodzi o bliskich.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    ~ja napisał(a): No sory Rafi ale moim zdaniem mieszkańcy miasta mają prawo wiedzieć co sie dzieje w Bolesławcu, nie uważasz? Taka jest własnie nasza policja... po co pisac o takich sprawach na forum gdzie wchodzi mnostwo ludzi ktorzy by moze mogli pomoc, moze ktos cos widzial czy cos. Lepiej milczec i za chwile umorzyc sledztwo bo po ch... sobie zycie utrudniac. Uwazacie ze tematy na forum typu, rosterki milosne jakis malolat, czy tym podobne są ważniejsze? A tajemnica lekarska obowiązuje lekarzy a nie osoby pracujące dorywczo.

My bedziemy pomagać a oni za co kasę biorą?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A obdukcja to pies?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ciekawe kto robi taką sensację. Kobieta, dobra dusza nie została napadnięta, nie została zgwałcona po prostu była chora i zmarła. A że koło przejścia pod wiaduktem - tak też się zdarza. Mnóstwo ludzi codziennie tamtędy chodzi. " ja " szukaj sensacji gdzie indziej.