Też chcę takie mieszkanie
Mieszkanie za 1300 zł!
Dyskusja dla wiadomości: Mieszkanie za 1300 zł!.
-
-
Też bym chciał, ale za mało zarabiam. Trzeba 20 tysięcy miesięcznie wyciągać.
-
A ten Kropiwnicki to z jakiej partii?
-
Dlatego nie chodzę na żadne wybory oni świetnie się ustawiają bez nas i odnajdują w meandrach władzy. Bez problemu odnajdują drogę do żłobu a zwykły człowiek żeby nie wiem w jakiej trudnej był sytuacji nie dostanie bez odpowiednich „wejść ” żadnego mieszkania. Szkoda słów.
-
Ale z kad ten płacz? Co sobie wybraliście to macie. Co wybory naprzemian z deszczu pod rynnę, ale takich sobie wybrało społeczeństwo
-
Takich histori jest tysiace w tym kraju zapytajcie R Telusa min rolnictwa za ile kupil dzialki bud. od osadzonego w wiwzieniu
-
Pan poseł ma jeszcze udziały w spółkach deweloperskich o czym się bardzo niewiele mówi. [ do 10 % ]
To są kolejne bardzo duże pieniądze w kieszeni zaradnego pana posła. -
Przynajmnie nie wyłudziła mieszkania od staruszka. Trzeba zmienić przepisy i skończyć z wykupem mieszkan za ułamek ceny. Mieszkania z zasobów gminnych powinny być albo wynanajmowane, albo sprzedawane po cenie rynkowej.
-
Rady nadzorcze i ich członkowie, czyli politycy. Jeżeli polityk samorządowy/centralny może łazić po firmach państwowych/samorządowych i zbierać informacje na zebraniach, a później jechać na zebranie innej rady nadzorczej to gdzie tutaj jest ochrona danych firmy albo RODO?
Później żenią kity w TV że „hakerzy” dane gospodarcze firmy wykradli.
A jak to jest że nie mając podpisanej umowy z firmą na usługi, wręczają wam za pomocą pracownika samorządu podwyżki na usługi tych firm?
A baranki w drzwiach podpisują zgodę na podwyżkę.
Wczoraj czytałem że spółdzielnie mieszkaniowe i zarządcy nieruchomości podniosą ceny za zarząd nieruchomością (jakby spółdzielnią nie byli lokatorzy tylko prezesunio z sekretarką) , ponieważ muszą się „doszkolić z KSEFu” a to kosztuje.
A jak wejdzie ustawa dla kierowców i musimy się podszkolić z ustawy aby przepisowo jeździć to nikt nam nie obniża składek za OC, a przecież szkolenie kosztuje:) -
Cały Bolesławiec jest pięknym miastem, ale kto siedział na stanowisku i dobrze się orientował co gdzie będzie budowane, to pracownicy wykupywali cześć działek dla siebie, a po latach sprzedają inwestorom i tak właśnie się dorabia majątku. Ludzie nie chcą pracować uczciwie, więc robią to co umieją.
-
„to dowód na to, że na posłowaniu też można nieźle wyjść. ”
Jakby się pan chociaż odrobinę zagłębił w temacie to by pan takich bzdur nie pisał. Kropiwnicki zaczął od zakupu mieszkań długo zanim został posłem zawodowo. Przed tym okresem pracował w Legnickiej Agencji Rozwoju Regionalnego gdzie zarabiał o więcej aniżeli będąc posłem. W jego oświadczeniu majątkowym z 2011 roku (kiedy po raz pierwszy został posłem na stałe) był w posiadaniu już 9 mieszkań. Oznacza to, że większość swojego majątku zbudował zanim został zawodowym politykiem.
-
Przykład idzie z góry, to co taka urzędniczka z byłego województwa nic nowego nie zrobiła. O cenie mieszkania wiedziało kilkoro urzędników, kto miał luźny grosz, to kupił.
-
Pani Rea to ma głowę i d e do interesu
-
A w lesie ziemianka za friko, timano bury i dziczysna
-
i pamietac przy nastepnych wyborach ze tez są inni potrzebujący
- 1
- 2