100 dni do matury w Bolesławcu! Maturzyści zatańczyli poloneza w Rynku

Dyskusja dla wiadomości: 100 dni do matury w Bolesławcu! Maturzyści zatańczyli poloneza w Rynku. WIDEO i ZDJĘCIA.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

super trzeba podtrzymywać tradycje nikogo to nie razi

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Macie chodzić tańczyć bawić się bo w tym pieprzonym kapitalizmie nic dobrego Was nie czeka hak takie pajace dochodzą do władzy dobrze Wiecie o kim mowa. Tam za oceanem i tu nad Wisłą.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Moja córka poleneza na rynku nie tańczyła, bo nie chciała. Zdała maturę ze średnim wynikiem prawie 95%, więc to chyba nie jest jakoś mocno skorelowane, co?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A co ma córka z tańcem dziwne te 95 procent szkoda ze nie 105 procent?.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Xxx (AN01yv) napisał(a):

Moja córka poleneza na rynku nie tańczyła, bo nie chciała. Zdała maturę ze średnim wynikiem prawie 95%, więc to chyba nie jest jakoś mocno skorelowane, co?

Pokaż cytat

Nie zatańczyła poloneza na Rynku, zdała maturę i nie została zaproszona na bal maturalny, bo teraz takich nie organizują. Są robione studniówki i na tym koniec, ale to nie jest co bal maturalny. Ja miałem studniówkę i bal maturalny to były czasy i jest co wspominać.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Komunistyczna tradycja, fuj fuj.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

panie Gabrysiak weź się do roboty…. proszę… po co się pytam to robisz? Złóż ze trzy podpisy kwalifikowane w godzinach pracy…. Normalnie jak chrześniak twego Władcy… to som godziny pracy urzędowej….

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Organizatorzy to chorzy ludzie. Odczuwalna temperatura – 13°C, do tego porywy wiatru i wiele innych warunków nie sprzyjających przebywaniu na zewnątrz. W takiej pogodzie, aby nie czuć zimna trzeba byłoby chyba mieć himalajski sprzęt za duże pieniądze.. Wielu uczniów „tańczyło” bez czucia w rękach, z piekącym bólem, z łzami w oczach a niektórzy byli nawet blisko omdlenia. Obrzydliwe przedsięwzięcie z komunistycznymi naleciałościami, aby pokazać jak to pieknie w Bolesławcu się młodzież wychowuje. Całość wydarzenia trwała conajmniej godzinę, w obec czego możemy jako uczniowie podziękować zarządowi miasta Bolesławiec za gorączki, przeziębienia i zapalenia płuc. Super robota! Mam nadzieję że ktoś za to beknie w momencie w którym komuś kiedyś lub teraz przytrafi się coś poważnego. Odrażające to było.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Równy (qnPqu) napisał(a):

Spróbuję to jakoś wyjaśnić „światowemu podróżnikowi” z palcem na pilocie, który z kanapy nie schodzi, może tylko po napoje do kuchni.
    Młodzi ludzie czują zbliżającą się dorosłość, chcą w nią wejść najlepiej jak umieją, chcą sami decydować co jest dla nich dobre a zwłaszcza w tym wieku. Bez ingerencji starych ramoli i z uwstecznionym myśleniem – chcą być z przyjaciółmi, kolegami i cieszyć się następnym etapem życia i spontanicznie, bez wytykania kto jest lepszy ładniejszy lub lepiej się prezentuje łapać nadchodzące życie garściami i po swojemu!!!
    Piękne jest to że udaje im się to robić na własny rachunek, że nie są w tym sami. Wielu ludzi jest z nich dumni, że takie mają pociechy, że Ci młodzi ludzie za chwilę, za już będzie sterem… Dla Polski.

Pokaż cytat

Ok.. ale zrób teraz sondę i zapytaj tych wszystkich młodych czy to wyszło od nich czy od kogoś z urzędu kto musiał sobie zrobić wizerunek na ok?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A tak poza tym najbardziej mnie zastanawia co było fajnego i po ch było te balony wypuszczać w las? Mało śmieci się wala po łąkach i lasach? To będzie tam latami zalegać.. gdzieś to musi spaść.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (AL0UzC) napisał(a):

Komunistyczna tradycja, fuj fuj.

Pokaż cytat

Za Gomułki był Kazaczok

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    nana (ALxcDM) napisał(a):

super trzeba podtrzymywać tradycje nikogo to nie razi

Pokaż cytat

Jaka tradycja? Polonez tak ale w Rynku? Tu nie chodzi o maturzystów. Czy to takie trudne?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (vkVCO) napisał(a):

Ok.. ale zrób teraz sondę i zapytaj tych wszystkich młodych czy to wyszło od nich czy od kogoś z urzędu kto musiał sobie zrobić wizerunek na ok?

Pokaż cytat

Co ma komuna wspólnego z polonezem?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Oj hejterzy co dzieje się z Wami, widać, że co niektórym brakuje rozumu, zamiast pisać głupoty to proszę zacznijcie myśleć o tym co piszecie, bo wstyd Wasze wpisy czytać.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Ojciec (ALxc8Q) napisał(a):

panie Gabrysiak weź się do roboty…. proszę… po co się pytam to robisz? Złóż ze trzy podpisy kwalifikowane w godzinach pracy…. Normalnie jak chrześniak twego Władcy… to som godziny pracy urzędowej….

Pokaż cytat

hehehe