Kornel Filipowicz z wyższą pensją i mniejszym budżetem. Nie mówi, co konkretnie zorganizuje w 2026 roku

Dyskusja dla wiadomości: Kornel Filipowicz z wyższą pensją i mniejszym budżetem. Nie mówi, co konkretnie zorganizuje w 2026 roku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pogonić dziada tylko doją kasę

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wszystko jest w porządku, my też mamy większe pensje i mniejsze budżety, bo podwyżki nie nadążają za cenami:)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

stołki stołeczki, karuzela dla swojaków i nikogo wiecej, zero polotu, zero pomysłów…

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mam nadzieję że Pan Nowak nie da się wkręcić w intrygi Pana Filipowicza. Czas na zmiany w naszym mieście, jest bardzo dużo osób młodych, którzy mogą coś zmienić na lepsze. Miasto na to zasługuje. Podwyżki robią sobie, bo są przed emeryturą i tak właśnie to działa, nic nowego nie ma.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Jimi (qnPU1) napisał(a):

Wszystko jest w porządku, my też mamy większe pensje i mniejsze budżety, bo podwyżki nie nadążają za cenami:)

Pokaż cytat

Inflacja 2,4 co Tobie rośnie chyba fantazja???

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja mam po 35 latach pracy w sklepie emeryturę 1,760, 00 zł miesięcznie, a rocznie to jest 21,120, 00 zł i muszę z tym żyć, a ten Pan ma to co miesiąc i jeszcze dostaje podwyżkę, to są jakieś anomalie. Większość ludzi ma miesięcznie po 2,500 zł i nie płaczą, to o co tu chodzi, są różni i różni ludzie.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (qnPqx) napisał(a):

Mam nadzieję że Pan Nowak nie da się wkręcić w intrygi Pana Filipowicza. Czas na zmiany w naszym mieście, jest bardzo dużo osób młodych, którzy mogą coś zmienić na lepsze. Miasto na to zasługuje. Podwyżki robią sobie, bo są przed emeryturą i tak właśnie to działa, nic nowego nie ma.

Pokaż cytat

Nie da się wciągnąć.
    Dobre 😅
    A za „zwis” na linie kto mu płacił.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Po co tu bijecie pianę? Pokażcie co potraficie przy urnie wyborczej. Każdy Przedsiębiorca wie że jak Firma mniej zarobi to ma mniej w kieszeni, a tu niekończące się podwyżki podatków nieuniknionych i podwyżki bez względu na sytuację…

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Mieszkaniec miasta (qnPqx) napisał(a):

Ja mam po 35 latach pracy w sklepie emeryturę 1,760, 00 zł miesięcznie, a rocznie to jest 21,120, 00 zł i muszę z tym żyć, a ten Pan ma to co miesiąc i jeszcze dostaje podwyżkę, to są jakieś anomalie. Większość ludzi ma miesięcznie po 2,500 zł i nie płaczą, to o co tu chodzi, są różni i różni ludzie.

Pokaż cytat

Odpowiedz jest bardzo prosta – F. doi ile sie na maxa da a za tym stoi Car i jeszcze raz CAR

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (ej7jiN) napisał(a):

stołki stołeczki, karuzela dla swojaków i nikogo wiecej, zero polotu, zero pomysłów…

Pokaż cytat

Czemu was to ciagle dziwi ich pensje to sa ulamki rzeczywistosci

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Polska, nierozumiem w czym Problem, Przeciez to normalne kieszenie napchac ile sie da, dlatego wszyscy pachaja sie do polityki zeby nakrasć dla siebie jak najwiecej.
    Strona polityczna, nie gra roli, Wszystko dla dobra kartonowego kraju

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Mieszkaniec miasta (qnPqx) napisał(a):

Pokaż cytat

Chyba nie widzisz różnicy wynikającej z poziomu wykształcenia, i zajmowanego stanowiska.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Filipowicz to pozer. Nic nie potrafi. A na pewno nie potrafi zarządzać tym Ośrodkiem. Żenada. Za przyzwoleniem jego kumpla żenującego prezydenta.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kornelu, jak Ci za mało, to zawsze można dorobić w kalafiorze u Har dera w Dannstadt. Pozdrawia Cię kolega, spałeś nade mną na piętrowym łóżko w syfie, obok środków ochrony roślin i nawozów. Moze to powód brak włosów. Pozdrawiam.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pogonić nieroba i podnóżek jaśnie panującego Piotrusa Romanusa Nicnierobiącego. Niech rządzi w domu, a różnie z tym bywało.