Gmina Bolesławiec kupuje nowy SUV za 163 tys. zł. Sprawdź, jak wyposażone będzie auto urzędu

Dyskusja dla wiadomości: Gmina Bolesławiec kupuje nowy SUV za 163 tys. zł. Sprawdź, jak wyposażone będzie auto urzędu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To prezent juz na Dzień Dziecka czy jeszcze spóźniony na gwiazdkę. Dziecko chciało zabawkę i ma. Oj nie dorósł chłopakndo roli wójta. Ciekawe jakie jeszcze ekstra gadżety kupił sobie za publiczne pieniądze i jakie papiery do tego dorabia skarbniczka

• Cytuj Zgłoś nadużycie

taaaa a co z tym? „W lutym 2026 roku Szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego wprowadził całkowity zakaz wjazdu pojazdów wyprodukowanych w Chinach na teren chronionych obiektów wojskowych, w tym na przyległe do nich parkingi. ” może redakcja dopyta?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nic dziwnego, że w Gminie tak często są zmieniane skarbniczki, teraz to już wiecie, jak działa Wójt Gminy. Przecież nie będzie jeździł na rowerze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mam auto o b. podobnym wyposażeniu, za 145 tys. produkcji europejskiej. A później narzekacie na zalewającą nas chińszczyznę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Elo (ej7EaN) napisał(a):

Mentalność wiekszosci mieszkańców tej gminy to wieczne niezadowolenie. Nigdy nie zauważą, ze wszystko juz mają.

Pokaż cytat

Co ty wypisujesz obłąkany człowieku

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A kto bogatemu zabroni?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (qnPJC) napisał(a):

Nic dziwnego, że w Gminie tak często są zmieniane skarbniczki, teraz to już wiecie, jak działa Wójt Gminy. Przecież nie będzie jeździł na rowerze.

Pokaż cytat

Skarbniczka jest jedna i ta sama cały czas to pianie sekretarz lecą ze stołków

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A powinna polecić skarbniczka

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To naturalne dupe tszeba wygodnie wozic tylko co by China nie szpiegol wojta stratego powszechnie w powiecie znanego

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja wam wójta nie wybierałem.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Gdybym ja byl takim urzednikiem to przedewszystkim bym oszczedzal pieniadze podatnikow, a nawet je inwestowal. Jezdzil bym rowerem dla przykladu i pensje sobie dal max 5k brutto. Ktos tutaj napisal wczesniej swieta prawde ten Pan jest doroslym czlowiekiem, ale z rozumem 9 latka.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Drog w Boleslawcu nie ma
    Od pkp w dół droga rozwalona

Na drogi nie ma pieniędzy
    Na inwestycje nieudane pieniadze są

Na drogie samochody pieniadze są
    Miasto odrapane zawalone piachem
    Drogi rozwalone
    Policja w nocy nie jezdzi

A miasto nagle ma pieniążki na drogi samochod.

To jest bezczelne plucie podatnikowi w twarz

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Słabo mógł wziąć jakieś BMW X7M chociaż

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Lech (hjFB5) napisał(a):

Słabo mógł wziąć jakieś BMW X7M chociaż

Pokaż cytat

Pewnie, że mógł jak się bawić za publiczną kasę to na całego

• Cytuj Zgłoś nadużycie

I wyjaśniło się dlaczego wójt nie chce połączenia z miastem.