To prezent juz na Dzień Dziecka czy jeszcze spóźniony na gwiazdkę. Dziecko chciało zabawkę i ma. Oj nie dorósł chłopakndo roli wójta. Ciekawe jakie jeszcze ekstra gadżety kupił sobie za publiczne pieniądze i jakie papiery do tego dorabia skarbniczka
Gmina Bolesławiec kupuje nowy SUV za 163 tys. zł. Sprawdź, jak wyposażone będzie auto urzędu
Dyskusja dla wiadomości: Gmina Bolesławiec kupuje nowy SUV za 163 tys. zł. Sprawdź, jak wyposażone będzie auto urzędu.
-
-
taaaa a co z tym? „W lutym 2026 roku Szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego wprowadził całkowity zakaz wjazdu pojazdów wyprodukowanych w Chinach na teren chronionych obiektów wojskowych, w tym na przyległe do nich parkingi. ” może redakcja dopyta?
-
Nic dziwnego, że w Gminie tak często są zmieniane skarbniczki, teraz to już wiecie, jak działa Wójt Gminy. Przecież nie będzie jeździł na rowerze.
-
Mam auto o b. podobnym wyposażeniu, za 145 tys. produkcji europejskiej. A później narzekacie na zalewającą nas chińszczyznę.
-
Elo (ej7EaN) napisał(a):
Pokaż cytatMentalność wiekszosci mieszkańców tej gminy to wieczne niezadowolenie. Nigdy nie zauważą, ze wszystko juz mają.
Co ty wypisujesz obłąkany człowieku
-
A kto bogatemu zabroni?
-
anonim (qnPJC) napisał(a):
Pokaż cytatNic dziwnego, że w Gminie tak często są zmieniane skarbniczki, teraz to już wiecie, jak działa Wójt Gminy. Przecież nie będzie jeździł na rowerze.
Skarbniczka jest jedna i ta sama cały czas to pianie sekretarz lecą ze stołków
-
A powinna polecić skarbniczka
-
To naturalne dupe tszeba wygodnie wozic tylko co by China nie szpiegol wojta stratego powszechnie w powiecie znanego
-
Ja wam wójta nie wybierałem.
-
Gdybym ja byl takim urzednikiem to przedewszystkim bym oszczedzal pieniadze podatnikow, a nawet je inwestowal. Jezdzil bym rowerem dla przykladu i pensje sobie dal max 5k brutto. Ktos tutaj napisal wczesniej swieta prawde ten Pan jest doroslym czlowiekiem, ale z rozumem 9 latka.
-
Drog w Boleslawcu nie ma
Od pkp w dół droga rozwalonaNa drogi nie ma pieniędzy
Na inwestycje nieudane pieniadze sąNa drogie samochody pieniadze są
Miasto odrapane zawalone piachem
Drogi rozwalone
Policja w nocy nie jezdziA miasto nagle ma pieniążki na drogi samochod.
To jest bezczelne plucie podatnikowi w twarz
-
Słabo mógł wziąć jakieś BMW X7M chociaż
-
Lech (hjFB5) napisał(a):
Pokaż cytatSłabo mógł wziąć jakieś BMW X7M chociaż
Pewnie, że mógł jak się bawić za publiczną kasę to na całego
-
I wyjaśniło się dlaczego wójt nie chce połączenia z miastem.