Dokładnie o 8:41. Bolesławiec oddał hołd ofiarom katastrofy smoleńskiej

Dyskusja dla wiadomości: Dokładnie o 8:41. Bolesławiec oddał hołd ofiarom katastrofy smoleńskiej.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (ej7jUf) napisał(a):

Zawsze mnie to zastanawia.
    Dlaczego komentarze patriotyczne podlegają cenzurze a jeśli już się „przemkną” to zwykle jako pojedyncze. To tak aby wykazać, ze my POLACY jesteśmy… zbydleceni?! i będziecie nas upokarzać?! stad taki ich wysyp, i tu już ograniczeń i cenzury brak.. Wykonuje się obce polecenia?!!… za judaszowe…?

Pokaż cytat

Na pewno jest jeden przydupas redakcji. Który piszę zawsze pochlebnie ale to tchórz bo nie chcę się przyznać czy robi to za kasę czy po prostu się znają…

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    czad (qnPND) napisał(a):

Czytając wpisy można dojść do jednego wniosku. Boże chroń Polskę!
    Daj tym ludziom piszącym komentarze, dużo zdrowia bo na rozum chyba już za póżno!
    Jątrzyć, pluć i obrażać, każdy potrafi, tylko na to Was stać?

A ja. Chciałbym wezwać wszystkich, którzy nie są tchórzami, żeby mówili prawdę!!!. Żeby mówili o zamachu, zamachu smoleńskim!
    O Morderstwie dokonanym na inteligencji polskiej w Katyniu!, Miednoje!… O patriotach, młodych, odważnych, kochających Polskę, ginących w Powstaniach. Ku chwale Ojczyzny.
    A co tu mamy?

Pokaż cytat

A my tu mamy placze i zale… zacznij zyc przyszloscia, co sie stalo to sie nie odstanie