Na pewno jest jeden przydupas redakcji. Który piszę zawsze pochlebnie ale to tchórz bo nie chcę się przyznać czy robi to za kasę czy po prostu się znają…
Dokładnie o 8:41. Bolesławiec oddał hołd ofiarom katastrofy smoleńskiej
Dyskusja dla wiadomości: Dokładnie o 8:41. Bolesławiec oddał hołd ofiarom katastrofy smoleńskiej.
-
anonim (ej7jUf) napisał(a):
Pokaż cytatZawsze mnie to zastanawia.
Dlaczego komentarze patriotyczne podlegają cenzurze a jeśli już się „przemkną” to zwykle jako pojedyncze. To tak aby wykazać, ze my POLACY jesteśmy… zbydleceni?! i będziecie nas upokarzać?! stad taki ich wysyp, i tu już ograniczeń i cenzury brak.. Wykonuje się obce polecenia?!!… za judaszowe…? -
czad (qnPND) napisał(a):
Pokaż cytatCzytając wpisy można dojść do jednego wniosku. Boże chroń Polskę!
Daj tym ludziom piszącym komentarze, dużo zdrowia bo na rozum chyba już za póżno!
Jątrzyć, pluć i obrażać, każdy potrafi, tylko na to Was stać?A ja. Chciałbym wezwać wszystkich, którzy nie są tchórzami, żeby mówili prawdę!!!. Żeby mówili o zamachu, zamachu smoleńskim!
O Morderstwie dokonanym na inteligencji polskiej w Katyniu!, Miednoje!… O patriotach, młodych, odważnych, kochających Polskę, ginących w Powstaniach. Ku chwale Ojczyzny.
A co tu mamy?A my tu mamy placze i zale… zacznij zyc przyszloscia, co sie stalo to sie nie odstanie