organizacja była bardzo dobra. Dziękuję za zaproszenie .
Przeszło 600 niepełnosprawnych na spotkaniu integracyjnym
Dyskusja dla wiadomości: Przeszło 600 niepełnosprawnych na spotkaniu integracyjnym.
-
-
Cudnie było się spotkać . Piękna uroczystosc
-
xxx (ANGDUU) napisał(a):
Pokaż cytatTrzeba było nie brać. Nakazu chyba nie było? Nie ładnie tak pisać, jak się coś darmo dostało, co nie??!
Bo pewnie wielce rozgłos jak to się robi wielkie spotkanie ,a w paczce cały wuj.
Jeśli ja robiłbym takie spotkanie ,to też i o zacną paczkę bym zadbał,a nie taką,aby byle było i ,aby zmiescic sie w 30zł.. -
paweł (ALxR8J) napisał(a):
Pokaż cytatBo pewnie wielce rozgłos jak to się robi wielkie spotkanie ,a w paczce cały wuj.
Jeśli ja robiłbym takie spotkanie ,to też i o zacną paczkę bym zadbał,a nie taką,aby byle było i ,aby zmiescic sie w 30zł..Po hurtowej cenie to koszt paczki 20 zł. Dostałeś w paczce m. innymi lizaczka to się ciesz. Lepszy rydz jak nic.
-
żeby w paczce tak masło było ,a tu ni kota
-
masło ,była licytacja na jakiejś imprezie
ktoś za 30tyś wylicytował -
paweł (ALxR8J) napisał(a):
Pokaż cytatBo pewnie wielce rozgłos jak to się robi wielkie spotkanie ,a w paczce cały wuj.
Jeśli ja robiłbym takie spotkanie ,to też i o zacną paczkę bym zadbał,a nie taką,aby byle było i ,aby zmiescic sie w 30zł..Boszsz... Tragedia. Przeczytaj sam siebie i się nad sobą zastanów po co tam byłeś wśród tych 600 osób.
- 1
- 2