Pamiętacie turniej Bolesławiec kontra Sanok? Jest nagranie z 1986 roku z tego wydarzenia

Dyskusja dla wiadomości: Pamiętacie turniej Bolesławiec kontra Sanok? Jest nagranie z 1986 roku z tego wydarzenia.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Fajny program i duma w sercu ze zwycięstwa Bolesławca. To także dowód, że toczyło się tu życie, zanim styropianowi geniusze przystąpili do jego demontażu, czyli planowanego niszczenia wszystkiego.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie było tzw. social mediów, a ludzie byli normalni, bo ze sobą ROZMAWIALI.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To wszystko prawda vo wyżej napisane.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Organizatorzy imprez powinni brać przykład.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

pamietam mialam 11 lat:) cała Polska bawiła się w turniej miast może ktoś reaktywuje ten program?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    xxx (ANGHN8) napisał(a):

Nie było tzw. social mediów, a ludzie byli normalni, bo ze sobą ROZMAWIALI.

Pokaż cytat

Nic dodać nic ująć

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Akurat szedłem do Wojska.. oglądałem w Wojsku w Kędzierzynie-Koźlu .

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kiedyś życie było inne ludzie byli inni bardziej otwarci ,a teraz szkoda słów

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Istotne, dziękujemy Wam,za wspaniałe wspomnienia.To były fajne czasy...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

i ubyło nas było 42 a mamy 37 mieszkańców ?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

W naszej szarości nawet fajny program. Pamiętajcie jednak o komunistycznym przygotowaniu. Na przykład na wariata malowany rynek i po tygodniu tzw. farba spłynęła. Itd. Wspominam dobrze, bo byłem młody. Oto prawdziwy powód.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pamiętam doskonale, to było takie widowisko na całą Polskę. Brawo dla redakcji istotne pl, że pokazują i wspominają tamte czasy. A może istotne.pl mogą pokazać cały nagrany film, byłoby co wspominać. Ludzie byli uśmiechnięci, życzliwi nie tak jak jest teraz, tylko złość i nienawiść. Obecna władza powinna się od nich uczyć choć wielu osób już nie ma wśród nas. Piękne wspomnienia, brawo.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Z łezką w oku; poznałem na tym Turnieju moją przyszłą Żonę, jesteśmy razem Szczęśliwą Rodziną, dorosłe już Dzieci., Wnuki, do dnia dzisiejszego. To "Były piękne dni". Jakże wzruszający wspomnień czar. Pozdrawiam Mieszkańców Naszego pięknego Miasta, bez względu na to kto dziś Nim rządzi, wspomnienia pozostaną nadal piękne, wzruszające. :) :)

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Rys (AL0U4Z) napisał(a):

i ubyło nas było 42 a mamy 37 mieszkańców ?

Pokaż cytat

ale za to mieszkań coraz wiecej ,a wmawiają nam,że jest ich coraz mniej i mafia deweloperska oraz pośrednicy windują ceny,a kto to kupi,jak ludzi ubywa się ja pytam się?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Pampers (vkV6G) napisał(a):

ale za to mieszkań coraz wiecej ,a wmawiają nam,że jest ich coraz mniej i mafia deweloperska oraz pośrednicy windują ceny,a kto to kupi,jak ludzi ubywa się ja pytam się?

Pokaż cytat

było prawie 45 tyś. mieszkańców,że tak powiem

• 1
  • 2