Fajny program i duma w sercu ze zwycięstwa Bolesławca. To także dowód, że toczyło się tu życie, zanim styropianowi geniusze przystąpili do jego demontażu, czyli planowanego niszczenia wszystkiego.
Pamiętacie turniej Bolesławiec kontra Sanok? Jest nagranie z 1986 roku z tego wydarzenia
Dyskusja dla wiadomości: Pamiętacie turniej Bolesławiec kontra Sanok? Jest nagranie z 1986 roku z tego wydarzenia.
-
-
Nie było tzw. social mediów, a ludzie byli normalni, bo ze sobą ROZMAWIALI.
-
To wszystko prawda vo wyżej napisane.
-
Organizatorzy imprez powinni brać przykład.
-
pamietam mialam 11 lat:) cała Polska bawiła się w turniej miast może ktoś reaktywuje ten program?
-
xxx (ANGHN8) napisał(a):
Pokaż cytatNie było tzw. social mediów, a ludzie byli normalni, bo ze sobą ROZMAWIALI.
Nic dodać nic ująć
-
Akurat szedłem do Wojska.. oglądałem w Wojsku w Kędzierzynie-Koźlu .
-
Kiedyś życie było inne ludzie byli inni bardziej otwarci ,a teraz szkoda słów
-
Istotne, dziękujemy Wam,za wspaniałe wspomnienia.To były fajne czasy...
-
i ubyło nas było 42 a mamy 37 mieszkańców ?
-
W naszej szarości nawet fajny program. Pamiętajcie jednak o komunistycznym przygotowaniu. Na przykład na wariata malowany rynek i po tygodniu tzw. farba spłynęła. Itd. Wspominam dobrze, bo byłem młody. Oto prawdziwy powód.
-
Pamiętam doskonale, to było takie widowisko na całą Polskę. Brawo dla redakcji istotne pl, że pokazują i wspominają tamte czasy. A może istotne.pl mogą pokazać cały nagrany film, byłoby co wspominać. Ludzie byli uśmiechnięci, życzliwi nie tak jak jest teraz, tylko złość i nienawiść. Obecna władza powinna się od nich uczyć choć wielu osób już nie ma wśród nas. Piękne wspomnienia, brawo.
-
Z łezką w oku; poznałem na tym Turnieju moją przyszłą Żonę, jesteśmy razem Szczęśliwą Rodziną, dorosłe już Dzieci., Wnuki, do dnia dzisiejszego. To "Były piękne dni". Jakże wzruszający wspomnień czar. Pozdrawiam Mieszkańców Naszego pięknego Miasta, bez względu na to kto dziś Nim rządzi, wspomnienia pozostaną nadal piękne, wzruszające. :) :)
-
Rys (AL0U4Z) napisał(a):
Pokaż cytati ubyło nas było 42 a mamy 37 mieszkańców ?
ale za to mieszkań coraz wiecej ,a wmawiają nam,że jest ich coraz mniej i mafia deweloperska oraz pośrednicy windują ceny,a kto to kupi,jak ludzi ubywa się ja pytam się?
-
Pampers (vkV6G) napisał(a):
Pokaż cytatale za to mieszkań coraz wiecej ,a wmawiają nam,że jest ich coraz mniej i mafia deweloperska oraz pośrednicy windują ceny,a kto to kupi,jak ludzi ubywa się ja pytam się?
było prawie 45 tyś. mieszkańców,że tak powiem
- 1
- 2