235 tys. osób będzie musiało się stawić

Dyskusja dla wiadomości: 235 tys. osób będzie musiało się stawić.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Szukaja taniego miesa armatniego

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak co roku kwalifikacja wojskowa a robią z tego wielkie halo. Gdyby jeszcze to się wiązało z obowiązkiem służby...
    Tak pobocznie temat...
    Podobno miesiąc temu MON przeniósł sytem obrony przeciwdronowej na zachodnią granicę do walki z ruchem obrony granic zostawiając wschodnią granicę bez obrony...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dodam tylko, że chodzi o świetny system produkcji polskiej, który właśnie zamawia Litwa. Jeśli to prawda, że MON dyslokował ten sytem do walki z polskimi obywatelami to Sikorski z Kosiniakiem powinni z własnej kieszeni pokryć straty spowodowane przez drony, które wleciały od strony Ukrainy.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Rurkowcy już w panice 😂

• Cytuj Zgłoś nadużycie

No to się zaczyna

• Cytuj Zgłoś nadużycie

co roku jest to samo po co to straszenie ludzi..................

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pobór do wojska Polskiego co roku powinien być obowiązkowy i to na 1,5 lub 2 lata. Było by mniej rozrabiaczy i zlodzieji.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak chodziłem jeszcze do podstawówki to wstąpiłem do bierdonki po lody i był tam taki Paweł...

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak chciałem iść do wojska to problemy, teraz szukają. Zaraz zobaczą ilu się zwolni

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To nie ma najmnieszego dla nikogo sensu

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (qnPcT) napisał(a):

To nie ma najmnieszego dla nikogo sensu

Pokaż cytat

Jak najbardziej ma sens, w przypadku konfliktu zbrojnego powołuje się takich ludzi i przerzuca na front, chodzi o liczby, ma być jak najwięcej wojska, no i rotacja, zamiana tych którzy polegli w walce o kraj.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Won patałachy