Studniówka w I Liceum Ogólnokształcącym (2025 rok)

Dyskusja dla wiadomości: Studniówka w I Liceum Ogólnokształcącym (2025 rok).

• anonim (e3JmE1), 2025-01-18 22:07 Cytuj Zgłoś nadużycie

Piękne kreacje, piękni ludzie. Powodzenia na maturze!

• anonim (ej7LT1), 2025-01-19 00:27 Cytuj Zgłoś nadużycie

Wielu z nas w tej samej auli miało studniówkę przed 40 - stu paru lat. Łezka kręci się w oku. Też cieszyliśmy się jak Wy teraz. Od Ogólnika wszystko się zaczęło, zdobyta od naszych wspaniałych profesorów wiedza pozwoliła nam rozwinąć skrzydła. Wielu poszybowało wysoko, aby służyć innym potrzebującym wsparcia ludziom. Wielu zostało w Bolesławcu, albo do niego wróciło. Rozmarzyłam się, ale jak widzi się ogrom pracy i sukcesy naszego miasta, dzięki ówczesnym maturzystom - to serce się raduje. Życzę maturzystom 2025, aby po latach cieszyli się z tego co dadzą drugiemu człowiekowi, także dzięki Ogólniakowi.

• Xxx (ANGDUU), 2025-01-19 05:28 Cytuj Zgłoś nadużycie

40 lat temu nie było tej sali jeszcze. W miejscu, gdzie ona stoi rosła trawa i krzaczki i odbywaly się tam latem zajęcia z PO, albo wf.

• Jk (AE4rAF), 2025-01-19 06:10 Cytuj Zgłoś nadużycie

To mi się podoba:) studniówka w szkole, to jest to! A nie jak te przypominające wesela, na sali weselnej, a zamiast pierwszego tańca…polonez

• Tina (ALxQLU), 2025-01-19 09:46 Cytuj Zgłoś nadużycie

Powodzenia na maturze!

• Tina (ALxQLU), 2025-01-19 09:47 Cytuj Zgłoś nadużycie

Powodzenia na maturze!

• anonim (whBH0), 2025-01-19 11:19 Cytuj Zgłoś nadużycie

super młodzież i zabawa do rana....powodzenia na maturze....

• Reklama

• anonim (whBH0), 2025-01-19 11:19 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Xxx (ANGDUU) napisał(a):

40 lat temu nie było tej sali jeszcze. W miejscu, gdzie ona stoi rosła trawa i krzaczki i odbywaly się tam latem zajęcia z PO, albo wf.

dokladnie kiedyś studniówka była na terenie jednostki wojskowej

• anonim (whBH0), 2025-01-19 11:20 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Jk (AE4rAF) napisał(a):

To mi się podoba:) studniówka w szkole, to jest to! A nie jak te przypominające wesela, na sali weselnej, a zamiast pierwszego tańca…polonez

jedyna szkoła w mieście robi studniówkę w szkole....może czas wrócić w pozostałych do takiej tradycji.....

• n1cram, 2025-01-19 11:43 Cytuj Zgłoś nadużycie

Piękno i radość młodości w pełnej krasie – gratulacje dla fotografa za wspaniałe uchwycenie atmosfery studniówki i uroku uczestniczek tego wyjątkowego wydarzenia.

• rys (AE7w8n), 2025-01-19 11:58 Cytuj Zgłoś nadużycie

to, że w szkole super. (...) No i do szczęścia brakuje (...)

• anonim (hjc9d), 2025-01-19 12:10 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Xxx (ANGDUU) napisał(a):

Dokładnie, tej sali tam nie było, ja studniówkę miałem w jednostce wojskowej były to lata 1998. Bardzo dobrze, że szkoła robi to na własnym podwórku, a nie wynajmują sale balowe w palcach za które płacą duże pieniądze. A za wszystko płacą rodzice, brawo dla organizatorów. Udanej matury. Za czasów moich rodziców to była studniówka, a po maturze był bal maturalny. I to było fajnie.

• anonim (whBH0), 2025-01-19 13:14 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (hjc9d) napisał(a):

Dokładnie, tej sali tam nie było, ja studniówkę miałem w jednostce wojskowej były to lata 1998. Bardzo dobrze, że szkoła robi to na własnym podwórku, a nie wynajmują sale balowe w palcach za które płacą duże pieniądze. A za wszystko płacą rodzice, brawo dla organizatorów. Udanej matury. Za czasów moich rodziców to była studniówka, a po maturze był bal maturalny. I to było fajnie.

koszty studniówki w szkole też są wysokie mimo ze sala szkolna ....

• anonim (whBH0), 2025-01-19 13:15 Cytuj Zgłoś nadużycie

piękne stroje, super zabawa

• absolwent (hjJWn), 2025-01-19 20:14 Cytuj Zgłoś nadużycie

W auli ogólniaka mieliśmy studniówkę w r. 1978. To ponad 40 lat.

• 1
  • 2

Reklama