200tys. Za kawalek płutna. Nieźle można kroić ludzi
Nowy ekran dla Kina Forum za prawie 200 tys. złotych
Dyskusja dla wiadomości: Prawie 200 tys. złotych na nowy ekran dla Kina Forum.
-
-
Kamil Bednarek i Kammel są tansi:(
-
nieżle to jak ekran ktoś uszkodzil i cyk jest nowy
-
A nie można było podpisać bezpośrednio z firmą z Czech ?
-
Krzyś (AN0ZgS) napisał(a):
Pokaż cytat200tys. Za kawalek płutna. Nieźle można kroić ludzi
A Ty co sobie myslales ze 50 dych chlopaki z ratusza zalatwiom jeszcze na glowe nie upadli
-
Ekran jest w idealnym stanie, ale trzeba popracować jak ulokować ogromną sumę, która już została wydana na inne cele. Dyrektor Bok +Prezydent coś takiego wymyślili i będzie git.
-
No i super, teraz czekamy na wymianę foteli na których nie da rady wysiedzieć dłużej niż 10 min.
-
mają rozmach.
A kiedy drzwi wejściowe za pół bańki?
Jak szaleć to szaleć.
Na starych widziałem rysę. -
A wiecie że taki ekran ktoś musi zamontować, ktoś musi przywieźć, to nie jest paczka 5kg do paczkomatu. Trzeba vata zapłacić . Montaż to chyba też nie polega na wkręceniu dwóch śrubek tylko jest dosyć skomplikowany. Nie sprzedaje się tego jak bananów w promocji. Myślę , że wy wyżej mogliście stanąć do przetargu czemu nie xD
Druga sprawa , że normalne kino zarobi na ten ekran , tutaj może być ciężko, bo same imprezy partyjne .. i jedna sala w zasadzie Bonta kameralna to bieda .. -
Jeżeli wszyscy widzicie jakiś problem, to proponuję zgłosić go do prokuratury etc. i sprawa się w normalnym trybie wyjaśni. Tylko po co, lepiej pobajdurzyć anonimowo na tym portalu. To nic nie kosztuje... Echhhh
-
Jak ja kocham komentarze debili.
Do domu profesjonalny ekran to koszt prawie 12tys.
-
Krzyś (AN0ZgS) napisał(a):
Pokaż cytat200tys. Za kawalek płutna. Nieźle można kroić ludzi
To nie jest zwykle pluton.a taki ekran naprawdę tyle kosztuje
-
Proponuję skupić się na lepszym repertuarze filmów , a nie kombinować z kasą .
-
To prawie tyle jak nagroda dla dyrektora szpitala :)
-
Można na tym dobrze się zabezpiecz czyć no cóż każdy dziś orze jak może. Czy Istotne może być patronem. tegoz przedsięwzięcia? - jakby to ktoś inny uszkodził plótno musiałby z własnej kieszeni naprawiać
- 1
- 2