Ja i tak wolę
istotne.pl z 4x większą oglądalnością niż konkurencja. Porównanie portali za czerwiec 2025
Dyskusja dla wiadomości: istotne.pl z 4x większą oglądalnością niż konkurencja. Porównanie portali za czerwiec 2025.
-
-
Porównujecie dane do danych szacunkowych, to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Przykro mi.
-
Nie porównujemy, a pokazujemy dane similarweb, który bierze liczby m.in. z Google Analytics. To rzetelne dane. Konkurencja nie chce poddać się audytowi, ciekawe dlaczego?
-
Przecież wiadomo że Marczewski nie zrobi audytu i nie do dostępu niezależnej firmie do statystyk żeby nie wyszło na jaw że kłamie
-
Przecież Bolec nic nie robią, wiadomości ściągają od innych, nie rozumiem tego dlaczego UM ich utrzymuje, dopłacają do nich i telewizji kablowej i oni informują mieszkańców miasta co im każe Prezydent miasta. Stary Malczewski gra w pinponga, a młody biega, więc nie wiem jak mogą mieć czas na pisanie. Jest to bardzo żałosne. Bardzo dziękuję dla redakcji istotne pl, że pokazują i piszą o tym co dzieje się w naszym mieście. Brawo dla redakcji istotne pl.
-
Wielkie gratulacje Istotne to jedyny portal rzetelny nie jest pod niczyim parasolem nie robi pod dyktando. To prawdziwy portal warty naśladowania. No cóż konkurencja zaraz sobie nabije i wyłączy możliwość koment. Jedynie jeszcze Darek zasługuje na uznanie mógłby przejść do Istotne. Pozdrawiam
-
Świetne wyniki trzymajcie tak dalej!
-
Kiedyś wchodziłem głównie na konkurencyjny portal ale z czasem wchodzę tylko tutaj. Tam zastój od wielu lat i kiepsko z nowościami i bieżącymi wydarzeniami
-
Oj, pan M. się znów ze..., to znaczy sprostował. 🤣🤣🤣 Musi go to strasznie "bolec", że ma mniejszy... rozgłos i to czterokrotnie!
Osobiście nie ufam takim, co "prostują" statystyki i rankingi, bo to śmierdzi na odległość oszustwem.
Panie M, mniej Rutyny, pingponga z prezesem "pekłesu" i włażenia w tył pleców carowi, a ludzie zaczną w końcu czytać pana portal. -
Współczuje Marczewskiemu ciekawe co teraz napisze i jak się wytłumaczy