⚠️Miała być miłość i inwestycja życia. Mieszkanka naszego powiatu straciła 100 tys. zł

Dyskusja dla wiadomości: ⚠️Miała być miłość i inwestycja życia. Mieszkanka naszego powiatu straciła 100 tys. zł.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Piękny przykład, jak głupim narodem jest łatwo rządzić. Ile jeszcze takich naiwniaków się znajdzie???

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A mi głupich ludzi nie jest żal, tyle się mówi i pisze na ten temat, a głupcy dają się nabierać. Skąpy zawsze daje się nabrać i w ten sposób traci pieniądze, brawo dla oszustów.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (hjDcI) napisał(a):

A mi głupich ludzi nie jest żal, tyle się mówi i pisze na ten temat, a głupcy dają się nabierać. Skąpy zawsze daje się nabrać i w ten sposób traci pieniądze, brawo dla oszustów.

Pokaż cytat

No tak stara prawda ze skąpy dwa razy traci samo zycie

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Biedna kobieta ,ale z emeryturki się odkuje ,a może dostanie jakiś spadek ,biedna kobieta.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

I pięknie! Każdej idiotce i każdemu idiocie życzę takiego finału! Głupi ludzie nie powinni mieć pieniędzy, bo zrobią nimi krzywdę albo sobie, albo innym!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jak nie senior to kobieta. Jedni i drudzy powinni zostac pozbawieni praw wybroczych.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Inwestowac inwestowac we wszystko nawet w gowno

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie żal mi takich głupich bab,sama sobie winna