Plebiscyt - Najpopularniejsza Drużyna 2008 roku

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Czy MKS Bolesłavia gra wszystkie mecze na wyjeżdzie? Bo nigdy nie widziałem żadnego ich spotkania w Bolesławcu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

MKS Boleslavia to klub lekkoatletyczny, więc musi być stadion lekkoatletyczny do rozgrywania takich zawodów. W naszym mieście niestety go brak :/.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Dopiszcie młodziki Bks-u są liderami na rundę jesienną.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Młodziki BKS-u zamiast zamiast I drużyny BKS bo ci do tego rankingu nie pasują chyba że macie jakiś na kalectwo 2008 roku :).

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Głosować na TOP! :) dziekuje.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Na pochwałe zasługuje Kolonia Bolesławiec, która nie jest umieszczona niestety w rankingu. Klub w mijającym roku wywalczył awans do wyższej klasy rozgrywkowej. Ponadto jest jedynym klubem w naszym mieście, który finansuje się sam - nie roztrwania pieniędzy z miasta i nie ma długów - tak jak większość innych. Polecam dołączyć klub do rywalizacji.

• Organizatorem plebiscytu jest Bolesławiecki Klub Sportowy Bobrzanie. BKS ustalił reguły zgłaszania kandydatów do plebiscytu i porozumiał się w tej sprawie z innymi klubami. Poszczególne kluby zgłosiły swoje propozycje. W ten sposób kluby znalazły się w plebiscycie. Pozdrawiam. Marcin.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jestem za Kolonia Boleslawiec tam sie urodzilem jestem z nimi.2009-01-24, 20:15Jestem za dolaczeniem klubu. Rywalizacji.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Provita--przeciz zdobędziemy 1 miejsce w powiatowej halowej polce noznej-jestesmy najlepsi w miescie tylko my tylko provita!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Lekkoatleci, zasługują na pochwały mają najwięcej sukcesów, powodzenia wszystkim zawodnikom MKS BOLESLAVIA.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Boleslavia górą!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Orliki BKS- chwała najmłodszym za zdobycie najlepszego miejsca z możliwych w tej kategorii wiekowej - Mistrz Dolnego Śląska!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tdk uzyskalo awans do 1ligi halowej w boleslawcu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Co to jest tdk? Hahahha.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

TOP na 1 miejscu? No chyba nie... Bolesłavia zdobywa lepsze wyniki a nawet nie ma dobrych warunków do trenowania. ;/ co z wami ludzie? XD.