Miał ponad 180 sztuk broni, w tym... działka lotnicze. Odpowie za handel i posiadanie. ARESZT

Dyskusja dla wiadomości: Miał ponad 180 sztuk broni, w tym... działka lotnicze. Odpowie za handel i posiadanie. ARESZT.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To piwnica szwagra szymczyka ----()

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Piter (AN01qt) napisał(a):

I tak właśnie jest w Polsce, porządny obywatel pozwolenia na broń nie dostanie , a przestępcy mają ile chcą

Pokaż cytat

SKAD WIESZ ZE BYL PSZESTEPCOM ZA UZBIERANIE TAKIEJ KOLEKCJI NALEZOM SIE MU DWA BIALE ORLY A TY IDZ DO MACIEREWICZA NIECH CI WYDA

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Pawlak też miał i to w świątecznym ubraniu ,a że zamek wylatał nic to bo sprawiedliwość musi być po NASZEJ stronie

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To była normalna strzelnica. Ludzie tam jeździli od lat. Odbywały się imprezy. ćwiczyli tam policjanci i wojsko. Facet jest instruktorem i sędzia strzelecim. Ale komuś to przeszkadzało... Może darmowy wstęp. Zastanówcie się, jak może 2-3 lata funkcjonować strzelnica z bronią maszynowa i nikt się nie czepiał?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Zamiast wspierać i pomagać w dystrybucji to konfiskują i zamykają. W każdym domu powinna być choć jedna sztuka broni....

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Cześć panowie, mam na imie Nadia do Polski przyjechałam z Kijowa uciekając przed wojną. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowanych panów zapraszam do kontaktu. Numer telefonu i więcej fotek wrzuciłam na swój profil tutaj:
    realnepanie.pl/nadia89

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Piter (AN01qt) napisał(a):

I tak właśnie jest w Polsce, porządny obywatel pozwolenia na broń nie dostanie , a przestępcy mają ile chcą

Pokaż cytat

W polskim prawie każdy ma pozwolenie na broń tylko w zabory nam to prawo zabrały administracja nie jest nasza więc prawo nie jest nasze i jemu nie podlegamy

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    kavior (ANGm0N) napisał(a):

To była normalna strzelnica. Ludzie tam jeździli od lat. Odbywały się imprezy. ćwiczyli tam policjanci i wojsko. Facet jest instruktorem i sędzia strzelecim. Ale komuś to przeszkadzało... Może darmowy wstęp. Zastanówcie się, jak może 2-3 lata funkcjonować strzelnica z bronią maszynowa i nikt się nie czepiał?

Pokaż cytat

Ograniczają dostęp i amunicję bardziej im chyba o amunicję chodzilo w takim razie

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jakiś generał od granatnika chciał go udupić.

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Jakiś generał od granatnika chciał go udupić.

Pokaż cytat

Ten który uruchamia głośniki ?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Zamiast wspierać i pomagać w dystrybucji to konfiskują i zamykają. W każdym domu powinna być choć jedna sztuka broni....

Pokaż cytat

I granatnik. A teraz pomyśli ilu milicjantów we wsi i co by z niej zostało

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Hobbysta pasjonat?

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

W polskim prawie każdy ma pozwolenie na broń tylko w zabory nam to prawo zabrały administracja nie jest nasza więc prawo nie jest nasze i jemu nie podlegamy

Pokaż cytat

zdecydowanie nie polecam

• Cytuj Zgłoś nadużycie

To "arsenał" legalnie działającego muzeum. jak widać pismaki jak zawsze w formie, służby też

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Nadia88 (A3IGyt) napisał(a):

Cześć panowie, mam na imie Nadia do Polski przyjechałam z Kijowa uciekając przed wojną. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowanych panów zapraszam do kontaktu. Numer telefonu i więcej fotek wrzuciłam na swój profil tutaj:
    realnepanie.pl/nadia89

Pokaż cytat

nadiu a przywiozłas kałacha to sie spotkamy

• 1
  • 2