Miasteczko Ruchu Drogowego w Brzeźniku otwarte! Koszt inwestycji: 639 tys. zł

Dyskusja dla wiadomości: Miasteczko Ruchu Drogowego w Brzeźniku otwarte! Koszt inwestycji: 639 tys. zł.

• anonim, 2023-09-29 16:09 Cytuj Zgłoś nadużycie

brawo

• anonim (hjce4), 2023-09-29 17:09 Cytuj Zgłoś nadużycie

A w Bolesławcu nie można było coś takiego zrobić. Brawo Brzeznik, tylko dla nas za daleko.

• Batman (hjcde), 2023-09-29 19:47 Cytuj Zgłoś nadużycie

Za tyle to by takich 10 zrobili albo wiecej.Na bank to nie bylo tyle warte,ciekawe kto zgarol kase ktora z tego zostala...

• anonim (hjceb), 2023-09-29 20:56 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (hjce4) napisał(a):

A w Bolesławcu nie można było coś takiego zrobić. Brawo Brzeznik, tylko dla nas za daleko.

Durniu .. w Bolesławcu jest takie miasteczko od kilku lat .. tylko ch..ja tym zainteresowanie jest bo w tym kraju każdy ma każdego w du pie więc po co się uczyć przepisów i kultury na drodze .

• Kanadyjka, 2023-09-30 06:23 Cytuj Zgłoś nadużycie

Kochalam Brzeznik za czasow mojego dziecinstwa 60 lat temu To piekna wies.

• Nowogrodziec (hjJ72), 2023-09-30 07:35 Cytuj Zgłoś nadużycie

Brawo o może w Nowogrodcu zamiast tego pożal się Boże bska takie miasteczko. Bona bakiet z przepisami ruchu drogowego są niektórzy kierowcy. Przykłady parkowania jady wyznaczonym torem i wyjedzie z rynku na gminie przekraczając ciągłą linie i przecinanie pasa. Nie mówiąc już i rowerzysta h po pasa oraz pieszy którzy nie korzystają z tych pasów. Czym skorupika nasiaknieza młodu....

• Kazimierz (d9LxmX), 2023-09-30 19:17 Cytuj Zgłoś nadużycie

Pamiętam lata 60-te gdy umożliwiono nam zrobienie karty rowerowej. Nie było podobnych "cudów" ale zdrowe podejście do bezpieczeństwa na drodze ! Dzisiaj, mam 68, właśnie zrezygnowałem z kierowania pojazdami po 50 latach jazdy bez spowodowania kolizji drogowej i szkolę.... swoje wnuki ! W 2025 roku wnuczka będzie zdawać na prawo jazdy ale dobre wzorce i początki już są ściśle zaplanowane. Zaczynamy od KODEKSU RUCHU DROGOWEGO i poznania niuansów w zachowaniu się na drodze. Te miasteczka omijam szerokim łukiem bo to strata czasu i pieniędzy ! Wsiadamy na rowery i włączamy kamerki - rejestratory celem późniejszego przeanalizowania przebytej trasy.

• A., 2023-09-30 20:21 Cytuj Zgłoś nadużycie

Super. Polecam

• Wiola, 2023-09-30 20:21 Cytuj Zgłoś nadużycie

Dzieciaki szczęśliwe

• anonim (hjJqA), 2023-09-30 21:03 Cytuj Zgłoś nadużycie

tyle kasy szok kolejny wałek

• anonim (hjcCV), 2023-10-01 14:49 Cytuj Zgłoś nadużycie

Miasteczko jest ,a knajpy żadnej nie ma

Reklama