Zdzichu z Asnyka był w wojsku ludowym i mówi ,że to paradna armia.Teraz mamy wojsko jak trzeba ,ale szkoda ,że nie ma kawalerii.
230 tys. osób dostanie wezwania
Dyskusja dla wiadomości: 230 tys. osób dostanie wezwania.
-
-
anonim (V2aLP) napisał(a):
Pokaż cytatNapewno pójdę walczyć za ich zasraną politykę.
Niech idą ci co na nich głosowali.
A to że jestem Polakiem to w ogóle nie znaczy że będę walczył za ten zruinowany kraj.
Nic nigdy dobrego nie zaznałem od tego kraju także w imię czego mam za niego walczyć.Masz rację . Nie potrzeba nam takich . Kraj nic ci nie dał więc jedz do takiego co ci da najlepiej za nic . Twoi równouprawnieni przyjaciele z Afryki już tam są i mówią że jest fajnie . Oni ci też dadzą więcej niż nowa ojczyzna . Nie siedź tu ani chwili dłużej.
-
Muft () napisał(a):
Pokaż cytatSmutny ignorancie Anonimie dywizje LWP były po stokroć lepiej wyszkolone niż obecna słaba armia RP. Wtedy był porządek i dryl. Tamta armia była potęgą.
Oj tak . Chyba mięsem mielonym do zdobywania Belgi i Holandii. Zresztą ten dryl i porządek został na wschodzie co widać każdego dnia jaką potęga są takie armię . Alarm na jednostce połowa sprzętu nie odpala połowa nie dojechała do bramy ale spoko " jak wypchną z garażu to będzie zaliczone że wyjechał " . Lubię takich eksperymentów co zamiast własnego zdania powtarzają to co mówi telewizja i dzisiaj i wtedy . To co wtedy też powtarzasz . Przecież tak mówili w telewizji na koszarach oficer polityczny .
-
anonim (vkDX6) napisał(a):
Pokaż cytatMasz rację . Nie potrzeba nam takich . Kraj nic ci nie dał więc jedz do takiego co ci da najlepiej za nic . Twoi równouprawnieni przyjaciele z Afryki już tam są i mówią że jest fajnie . Oni ci też dadzą więcej niż nowa ojczyzna . Nie siedź tu ani chwili dłużej.
Już dawno mnie nie cymbale.
A ty zdechniesz za Kaczyńskiego a on będzie się śmiał z ciebie głupcze. -
anonim (V2aLP) napisał(a):
Pokaż cytatWeź rozpęd a ściana sama już cię znajdzie .
może zacznijmy od ''polityków'' i ich rodzin : synów, zięciów, wnuków ...niech dadzą dobry przykład
-
ja (euQFsG) napisał(a):
Pokaż cytatmoże zacznijmy od ''polityków'' i ich rodzin : synów, zięciów, wnuków ...niech dadzą dobry przykład
a nie pochowali ich po ''spółkach'' skarbu państwa...
-
TERAZ WOJSKO TO KUPA SMIECHU
-
zbliża się i jest coraz bliżej ... musicie się przygotować to ostatni dzwonek !
-
anonim (hjce4) napisał(a):
Pokaż cytatPowinno wrócić jak najszybciej pobór do wojska, tak jak było dawniej. W wojsku wszystkiego nauczą, młodzi ludzie będą szanować ludzi i nasz piękny kraj.
Drogi anonimie, pozwolę sobie śmiało wypowiedzieć się w imieniu „młodych ludzi” - szacunek jak najbardziej jest, ale dla tych, którzy sobie na niego zasłużyli. Niestety co raz częściej spotykam się z chamstwem ze strony „starych ludzi”, którzy z uwagi na swój wiek myślą, że pozjadali wszystkie rozumy świata i są nieomylni. Bardzo często to starsze Panie/ Panowie są opryskliwi, a stojąc w jakiejkolwiek kolejce pomimo mojej najszczerszej uprzejmości w ich stronę nie raz spotkałam się z przykrym komentarzem dotyczącym tego co chociażby znajduje się w moim koszyku. Idąc więc Twoim tokiem rozumowania - pobór do wojska dla wszystkich ludzi, niezależnie od wieku… może wszyscy w końcu zaczniemy się wzajemnie szanować.
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatJakby była zasadnicza służba wojskowa to wybiła by im z pustego łba wszelkie marsze równości.
Tam dewiantów trzymają krótko.A u ciebie wszystko w porządku? Potrzebujesz porozmawiać? Te uprzedzenia wynikają z przykrych przeżyć w dzieciństwie czy teraz stałeś się tak nietolerancyjny? Uważasz się już za lepszego od innych? Uważasz, że nie każdy człowiek zasługuje na równe traktowanie? Polecam udać się do jakiegoś dobrego psychologa z którym rozmowa nauczy Cię być szczęśliwym bez konieczności poniżania kogoś. Wysyłam dużo miłości.
-
(...) wojsko i na ten rzad niech (...) że rządu idą bo ja mam (...) na to ja do woj y się nie pcham tylko te pajace rządzące z tym pajacem dudusiem przyglupem
-
Pisdzielce chcą nas wpędzić w wojenkę. Razem ze swoimi lumpo kumplami z lewicy z Ko i całego tałatajstwa zagwarantowali sobie, że nie będą wzywani.
- 1
- 2