Syreny alarmowe zawyją o 18:00. Upamiętnią dwoje strażaków

Dyskusja dla wiadomości: Syreny alarmowe zawyją o 18:00. Upamiętnią dwoje strażaków.

• anonim, 2023-09-15 13:32 Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja już nie raz pisałam o sposobie jazdy służb policjantów strażaków zresztą w Bolesławcu też była sprawa. Jaki jest sens jazdy brawurowej stwarzając zagrożenie dla siebie i innych. Brak szkoleń bo kasa płynie mafijnymi drogami muszą się dzielic bo pracą nieskalani ci komendanci.

• Rysiu (ALlahW), 2023-09-15 13:44 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Ja już nie raz pisałam o sposobie jazdy służb policjantów strażaków zresztą w Bolesławcu też była sprawa. Jaki jest sens jazdy brawurowej stwarzając zagrożenie dla siebie i innych. Brak szkoleń bo kasa płynie mafijnymi drogami muszą się dzielic bo pracą nieskalani ci komendanci.

Jadą jako ratownicy a wtedy każda minuta się liczy tam było rondo chcąc go ominąć wjechali w tył naczepy Więc to nie tylko brawura i chęc popisania się była 4 rano

• anonim, 2023-09-15 14:32 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Rysiu (ALlahW) napisał(a):

Jadą jako ratownicy a wtedy każda minuta się liczy tam było rondo chcąc go ominąć wjechali w tył naczepy Więc to nie tylko brawura i chęc popisania się była 4 rano

Każda minuta liczy się też dla innych uczestników drogi oni jadąc na łeb na szyję stwarzają zagrożenie. Widziałam to w Bolesławcu. On nie dojedzie na czas jeśli zabije siebie lub kogoś po drodze.

• Jarek (hjcex), 2023-09-15 17:11 Cytuj Zgłoś nadużycie

Będziecie inaczej śpiewać jak pomoc będzie potrzebna wam lub waszym bliskim , czego nie życzę.

• Czesław (1ncXM), 2023-09-15 17:38 Cytuj Zgłoś nadużycie
    Jarek (hjcex) napisał(a):

Będziecie inaczej śpiewać jak pomoc będzie potrzebna wam lub waszym bliskim , czego nie życzę.

Dokładnie, a wtedy będą żale, że zadługo.

• anonim (ALlaWA), 2023-09-15 22:36 Cytuj Zgłoś nadużycie

Zachowanie szczególnej ostrożności dotyczy KAŻDEGO uczestnika ruchu . Pieszego , rowerzystów, kierowców i strażaków czy policjantów. A większość kierowców jeździ jak ostatnie piz dy potrafią zablokować karetkę w tunelu albo na moście to później się nie dziwić , że jadą na łeb na szyję. Inaczej będziecie szczekać jak to oni do was będą jechać po wasze życie ..

• Gosc (wo9e5), 2023-09-16 10:37 Cytuj Zgłoś nadużycie

Cześć ich pamięci ale nie pasuje by koło takiego artykółu były umieszczone spoty reklamowe przyszłych kandydatów.. Przesada

• Gggyu (woCUB), 2023-09-16 15:41 Cytuj Zgłoś nadużycie

Celebryci załączą sygnały i tracom rozum

Reklama