"Zielona granica" w Bolesławcu tylko dla około 800 "świń"!

Dyskusja dla wiadomości: "Zielona granica" w Bolesławcu tylko dla około 800 "świń"!.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ja Ci dam kino , Ty PEŁOWSKI aparatczyku .

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Antypolski paszkwil na zlecenie Łukaszenki i Putlera i Al kaidy.
    Wojsko powinno strzelać do każdego bydła próbującego sforsować granicę. Od tego jest! A oni się z nimi cackają.
    Jak ktoś chce im pomagać to niech sprzeda majatek i pomoże im na ich miejscu. Na filmie kobiety z dziećmi a w rzeczywistości rozpłodowe byczki nienawidzące europejczyków i tylko czekajace na okazje aby cos wysadzić.

Pokaż cytat

Niesamowite, jaką sieczkę zrobiła ci TVP. Byłam na granicy i pomagałam uchodźcom. To były rodziny, kobiety z dziećmi, młodzi chłopcy. Byczki po tygodniach wojny w Syrii czy w Afganistanie??? Ty masz zryty beret totalnie. To rząd PiS w aferze wizowej wpuścił do Polski i Europy nie sprawdzając tysiące ludzi, być może niebezpiecznych. Ale na granicy z Białorusią byli ludzie którzy uciekali od wojny w Syrii czy innych państw. Puknij się w ten zakuty łeb bo już nie wiem, czy cokolwiek do ciebie dotrze.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Agnieszka Holland
    Młodość i wykształcenie. Urodziła się 28 listopada 1948 w Warszawie. Jej ojciec, Henryk Holland, był dziennikarzem i socjologiem żydowskiego pochodzenia. Po kapitulacji Warszawy w 1939 przedostał się najpierw do Wilna, a następnie do Lwowa znajdującego się pod okupacją Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich.
    Wyciąg wnioski .

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tak bardzo chce obejrzec ten film.Na dzis nie ma biletow.Moze juro sie uda.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Wielkie halo o film. A jak wasze ziomki, w realu, za kasę z tacy pukają do nieprzytomności to nie przeszkadza?

• Ja (AKPEme) napisał(a):

Agnieszka Holland
    Młodość i wykształcenie. Urodziła się 28 listopada 1948 w Warszawie. Jej ojciec, Henryk Holland, był dziennikarzem i socjologiem żydowskiego pochodzenia. Po kapitulacji Warszawy w 1939 przedostał się najpierw do Wilna, a następnie do Lwowa znajdującego się pod okupacją Związku Socjalistycznych Republik Radzieckich.
    Wyciąg wnioski .

Pokaż cytat

W 1988 Agnieszka Holland nakręciła film "Zabić księdza" o zabójstwie ks Popiełuszki. Komuniści atakowali ją wtedy tak samo zaciekle i po chamsku, jak funkcjonariusze PiSu atakują ją dzisiaj, w związku z filmem Zielona granica. Nic nowego.

autor wpisu: Krzysztof Luft
    https://www.facebook.com/krzysztof.luft.7/posts/pfbid02oNjwrBWhiBtFEqbHUCStk7iMe2sFHDdqgt5xDPNDz24qz49GQiBRvAKykL8jczvPl

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Ja (AKPEme) napisał(a):

Agnieszka Holland
    Wyciąg wnioski .

Pokaż cytat

ŻONA PREZYDENTA DUDY JEST WNUCZKĄ ŻYDA z KRAKOWA a jakiej narodowości jest ich córka????
    Wyciąg wnioski!!!!

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    CZART (anwYN) napisał(a):

ŻONA PREZYDENTA DUDY JEST WNUCZKĄ ŻYDA z KRAKOWA a jakiej narodowości jest ich córka????
    Wyciąg wnioski!!!!

Pokaż cytat

Wyciągam , i nie są dobre . My Polacy jak zwykle dajemy się rozgrywać . Tak było przed rozbiorami , przed 2 W.Ś. po rozpadzie komuny i tak jest teraz .

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    peowianka (AN0CV3) napisał(a):

Tak bardzo chce obejrzec ten film.Na dzis nie ma biletow.Moze juro sie uda.

Pokaż cytat

Na kolanach proponuję do kina pójść i stópki pani reżyser ucałować. A może lepiej przeprowadź się na Lampedusę i tam pomagaj obsługiwać biednych imigrantów

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Krzysztof Gwizdała napisał(a):

I co z tego, że mundurowi bronią granic, skoro urzędnicy z PiS pozwalali na proceder handlowania wizami i wpuszczania do kraju niesprawdzonych ludzi?!

Pokaż cytat

Kto wierzy w tak grubymi nićmi szytą niby aferę? Naiwniak czy może nieogarnięta osoba ślepo wierząca TVN? Gdyby to była prawda, to po cóż ci "biedacy" płacili po kilka tysięcy dolarów za niepewne udręki przy przekraczaniu zielonej granicy, skoro można było kupić legalną wizę za kilkaset euro i to jeszcze, jak podaje TVN, na każdym bazarze? Pomyślałeś o tym?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Jeszcze jedna moja uwaga , ci co tak się burza . Ci od PiSu i ci od pani reżyser. Stawiacie wszystko na ostrzu noża, szczepić się -nie szczepić . Pomagać Ukrainie -nie pomagać . Iść do kina - nie iść .
    A ja popkorn wcinam , popijam sokiem i mam niezły ubaw jak oglądam ta napierdalanke.
    Miłego dnia życzę.........Ja

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Barbie 7 na 10 , Zielona Granica 2 na 10 . Film web . Tyle w temacie , wyznawcy PEŁO .

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    Katarzyna (e3JsKa) napisał(a):

Niesamowite, jaką sieczkę zrobiła ci TVP. Byłam na granicy i pomagałam uchodźcom. To były rodziny, kobiety z dziećmi, młodzi chłopcy. Byczki po tygodniach wojny w Syrii czy w Afganistanie??? Ty masz zryty beret totalnie. To rząd PiS w aferze wizowej wpuścił do Polski i Europy nie sprawdzając tysiące ludzi, być może niebezpiecznych. Ale na granicy z Białorusią byli ludzie którzy uciekali od wojny w Syrii czy innych państw. Puknij się w ten zakuty łeb bo już nie wiem, czy cokolwiek do ciebie dotrze.

Pokaż cytat

W dupie byłaś i g... widziałaś.
    Widziałem relację z tewałenu gdzie pseudoreporter mówił o kobietach i dzieciach, a w tle same 20-30 letnie byczki. w kurtkach za trzy koła i ze smartfonami za 5 koła.
    Nie oglądam w ogóle kur wizji, ale nie będzie mi jakaś ... próbowała wmówić że syryjskie kobiety i dzieci próbują sforsować granicę i rzucają kamieniami do straży granicznej.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A i jeszcze jedno , na film web Smoleńsk też dostał 2 na 10 , czyli jedno i drugie to TOTALNE GÓWNO .

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Tylko że dla redaktorów istotnych Smoleńsk to gówno a Zielona Granica Arcydzieło . Tak to jest jak się ma zamiast mózgu gówno.