Bolesławianie świętowali Sylwestra i Nowy 2024 rok. Wszystkiego dobrego!

Dyskusja dla wiadomości: Bolesławianie świętowali Sylwestra i Nowy 2024 rok. Wszystkiego dobrego!.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Świętują a nie świętowali

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (wo9yy) napisał(a):

Świętują a nie świętowali

Pokaż cytat

Zobacz, że nagranie jest z godz 24,05 to jest już dziś, wszystko jest dobrze napisane. Dla redakcji istotne pl, życzę w Nowym Roku 2024 dużo zdrowia, szczęścia i dalszych sukcesów w pracy. Fajne nagranie, dzięki.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Nie ma się czym chwalić...bida

• Cytuj Zgłoś nadużycie

A KTO POSPRZĄTA SYF PO TYM ŚWIĘTOWANIU?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Mam nadzieję że to już OSTATNI rok z takim niepotrzbnym hukiem. Po co to wszystko???tylko biedne zwierzęta cierpią bo się boją kto je ma ten wie o czym piszę......

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Bolesławianie świętowali ,a dziad okupował TVP

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (ALlaCc) napisał(a):

Bolesławianie świętowali ,a dziad okupował TVP

Pokaż cytat

A Tusk załatwił ochronę dla psa córki jak wyprowadzał na spacer.Pewnie myślał jak podnieść podatki i ZUS.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Rudy mówi strzelać, żeby żona mu więcej rogów nie przyprawiała

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Mam nadzieję że to już OSTATNI rok z takim niepotrzbnym hukiem. Po co to wszystko???tylko biedne zwierzęta cierpią bo się boją kto je ma ten wie o czym piszę......

Pokaż cytat

Narobił na pościel? :D

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Pokaż cytat

Jaki pies, taki właściciel. Mój pies uwielbia patrzeć jak są fajerwerki na niebie i nie boi się ich huku.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Powinien być zakaz Wydawałam na drogie tabletki i podawałam od października zasłanianie okien i głośny telewizor nie pomagały Trzeba dzieciom tłumaczyć jak zwierzęta cierpią

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Pokaż cytat

A niech se postrzelają .

• Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Jaki pies, taki właściciel. Mój pies uwielbia patrzeć jak są fajerwerki na niebie i nie boi się ich huku.

Pokaż cytat

Na tobie świat się nie kończy. Więcej empatii i mniej egoizmu.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

PRZYTULIŁ BYM 1 % z tego co poszło na fajerwerki w Bolesławcu myślę na dobre wczasy by wystarczyło ?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Fajerwerki powinny być opodatkowane 10 procentowym podatkiem na rzecz leczenia wystraszonych zwierząt w taki sposób zwolennicy fajerwerków ponieśli by koszty które muszą ponosić właściciele tych biedaków

• 1
  • 2