Świętują a nie świętowali
Bolesławianie świętowali Sylwestra i Nowy 2024 rok. Wszystkiego dobrego!
Dyskusja dla wiadomości: Bolesławianie świętowali Sylwestra i Nowy 2024 rok. Wszystkiego dobrego!.
-
-
anonim (wo9yy) napisał(a):
Pokaż cytatŚwiętują a nie świętowali
Zobacz, że nagranie jest z godz 24,05 to jest już dziś, wszystko jest dobrze napisane. Dla redakcji istotne pl, życzę w Nowym Roku 2024 dużo zdrowia, szczęścia i dalszych sukcesów w pracy. Fajne nagranie, dzięki.
-
Nie ma się czym chwalić...bida
-
A KTO POSPRZĄTA SYF PO TYM ŚWIĘTOWANIU?
-
Mam nadzieję że to już OSTATNI rok z takim niepotrzbnym hukiem. Po co to wszystko???tylko biedne zwierzęta cierpią bo się boją kto je ma ten wie o czym piszę......
-
Bolesławianie świętowali ,a dziad okupował TVP
-
anonim (ALlaCc) napisał(a):
Pokaż cytatBolesławianie świętowali ,a dziad okupował TVP
A Tusk załatwił ochronę dla psa córki jak wyprowadzał na spacer.Pewnie myślał jak podnieść podatki i ZUS.
-
Rudy mówi strzelać, żeby żona mu więcej rogów nie przyprawiała
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatMam nadzieję że to już OSTATNI rok z takim niepotrzbnym hukiem. Po co to wszystko???tylko biedne zwierzęta cierpią bo się boją kto je ma ten wie o czym piszę......
Narobił na pościel? :D
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatMam nadzieję że to już OSTATNI rok z takim niepotrzbnym hukiem. Po co to wszystko???tylko biedne zwierzęta cierpią bo się boją kto je ma ten wie o czym piszę......
Jaki pies, taki właściciel. Mój pies uwielbia patrzeć jak są fajerwerki na niebie i nie boi się ich huku.
-
Powinien być zakaz Wydawałam na drogie tabletki i podawałam od października zasłanianie okien i głośny telewizor nie pomagały Trzeba dzieciom tłumaczyć jak zwierzęta cierpią
-
anonim () napisał(a):
A niech se postrzelają .
-
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatJaki pies, taki właściciel. Mój pies uwielbia patrzeć jak są fajerwerki na niebie i nie boi się ich huku.
Na tobie świat się nie kończy. Więcej empatii i mniej egoizmu.
-
PRZYTULIŁ BYM 1 % z tego co poszło na fajerwerki w Bolesławcu myślę na dobre wczasy by wystarczyło ?
-
Fajerwerki powinny być opodatkowane 10 procentowym podatkiem na rzecz leczenia wystraszonych zwierząt w taki sposób zwolennicy fajerwerków ponieśli by koszty które muszą ponosić właściciele tych biedaków
- 1
- 2