Bolesławianka straciła 400 TYSIĘCY zł! Chciała zainwestować w kryptowaluty i gaz

Dyskusja dla wiadomości: Bolesławianka straciła 400 TYSIĘCY zł! Chciała zainwestować w kryptowaluty i gaz.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

o mattko

• Cytuj Zgłoś nadużycie

to jak niby banki zabezpieczają nasze konta?????????????????? masakra w domu lepiej kase trzymać

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Polaki to jełopy i nie wiedzą co to jest giełda, dlatego przekazują przelewy aby zainwestować :)

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Chtrość nie popłaca!

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Maz potwierdził operacje- to nie sprawdza tylko potwierdził... szkoda gadać

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Po 1 400k na koncie po 2 pewnie z ua

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Inwestowac inwestowac inwestowac nie ma na co czekac zawsze to lepiej miec wiecej jak mniej

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ciekawe jaki to bank, że na to pozwolił. Mnie 2 razy z PKO BP złodzieje spoza Polski pobrali pieniądze za zgodą banku, nie było potrzeba autoryzacji, choć na każdą złotówkę jej wymagano. O czym to świadczy? Nie o współpracy banku ze złodziejami? A dlaczego policja nie zablokowała konta? Bić niepełnosprawnego bez szmaty na twarzy mogła?

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Ludzie mają jakiś grosz, ale zero pożytku bo banki potrafią oprocentować kredyty, ale nie oszczędności, a ludzie chcieliby mieć zysk z zaoszczędzonych pieniędzy. Dziś za 400 tys. kawalerkę można kupić, raczej w stanie surowym, a nazbieraj sobie człeku tyle pieniędzy. Pozwalamy draństwu istnieć i to się rozwija

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Kawalerkę to może we Wrocławiu, ale w Bolcu całkiem przyzwoity metraż już wyjdzie za taką kwotę.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Przelewy powyżej 50 tys powinny być zabezpieczenie przez bank który dzwoni do klienta i pyta o autoryzacje przelewu ??
    Jakim cudem znika 400 tys ??
    A druga sprawa to naiwność i brak podstawowej wiedzy o finansach i inwestowaniu. Skąd te 400 tys sądzę że spadek. Ludzie nie ufają bankom a ufają oszustom ??

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Same bzdety w tej informacji.

• Cytuj Zgłoś nadużycie

a mogła do Karpacza na wczasy pojechać

• Cytuj Zgłoś nadużycie

przy przelewach na duze kwoty bank wymaga autoryzacji dziwne, do nas dzwonili ....a teraz nikt nic nie pyta??????????? szok pozamykać te banki w diabły ....

• Cytuj Zgłoś nadużycie

Sprawa podejrzana. Ale nauczka, żeby na jednym koncie nie trzymać zbyt wielkich sum. Ja np. na koncie bieżącym nigdy nie mam więcej niż 3 tysi. Reszta na oszczędnościowych lub lokatach. Mały "zysk" ale pewność, że mnie żaden szalbierz nie ogoli z dorobku życia.

• 1
  • 2