W blokach mają gazowaną wodę . Hahahaha
Pomylił się i podłączył wodę do rur gazowych. Bez gazu zostało ponad 100 rodzin
Dyskusja dla wiadomości: Problem z gazem na Gałczyńskiego. Awaria usunięta, sprawca szkody poniesie konsekwencje.
-
Xxx, 2023-07-21 10:19 Cytuj Zgłoś nadużycie
-
Patrycja (qW9OA), 2023-07-21 10:50 Cytuj Zgłoś nadużycie
Odnośnie komentarza p. Ślęzak:
Nie ma znaczenia, czy sprawca awarii jest mieszkańcem lub członkiem tutejszej Spółdzielni. Za takie działania odpowiada właściciel mieszkania lub zleceniobiorca (wykonawca tego podłączenia). Jeżeli monter nie miał uprawnień, cała odpowiedzialność spada na właściciela i on ponosi koszty usunięcia awarii.
Jeśli był ubezpieczony, można skorzystać z jego polisy.
Nawet jeśli zostaną pokryte z funduszu remontowego bloków objętych awarią, to należy wystąpić z wezwaniem o zwrot kosztów.
Nie może być tak, że inni mieszkańcy (właściciele) płacą za czyjąś niefrasobliwość.
A gdyby nastąpił wybuch... kto by za to odpowiadał? -
Lukasz (wo9W3), 2023-07-21 11:18 Cytuj Zgłoś nadużycie
Woda z gazem płyną razem
-
anonim (qW98N), 2023-07-21 11:33 Cytuj Zgłoś nadużycie
gaz skroplony - ale co na to pszez taki czaS fachowcy z PGNIG Bpleslawiec
-
anonim, 2023-07-21 12:16 Cytuj Zgłoś nadużycie
Lukasz (wo9W3) napisał(a):
Pokaż cytatWoda z gazem płyną razem
Czyli po prostu woda gazowana
-
anonim, 2023-07-21 12:59 Cytuj Zgłoś nadużycie
Jeżeli nie był ubezpieczony, to biada mu.
-
Ksksk (VaZd1), 2023-07-21 13:08 Cytuj Zgłoś nadużycie
A ja jestem zaskoczony milczeniem redakcji na temat performerki z Krakowa. Sas żadnej akcji z tego powodu na rynku nie robi? Dziwne…
-
anonim (whBta), 2023-07-21 14:34 Cytuj Zgłoś nadużycie
Remonty pod nadzorem wspolnoty?????????? powinno się sprawdzać tych pseudo fachowców od remontów!!!!! niech teraz wprowadzą na koszt każdego wykonawcy remontu sprawdzenie uprawnień takiego delikwenta!!!!! bloki bedą wylatywać w powietrze bo pseudo fachury nie wiedzą za co kasę biorą ......
-
anonim (hjc9u), 2023-07-21 14:36 Cytuj Zgłoś nadużycie
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatCzyli po prostu woda gazowana
Mógł jeszcze sok podłączyć.
-
anonim, 2023-07-21 14:43 Cytuj Zgłoś nadużycie
Polak wszystko potrafi, bo ma ułańską fantazję, nie gorszą od tych co zaatakowali Ukrainę.
-
anonim (dU2ckA), 2023-07-21 14:50 Cytuj Zgłoś nadużycie
Ktoś oszczędzał i pewnie sam sobie podpiął.
-
anonim (hjcgI), 2023-07-21 17:19 Cytuj Zgłoś nadużycie
Ksksk (VaZd1) napisał(a):
Pokaż cytatA ja jestem zaskoczony milczeniem redakcji na temat performerki z Krakowa. Sas żadnej akcji z tego powodu na rynku nie robi? Dziwne…
Jesteś człowieku mało inteligentny, Twój wpis nie dotyczy tematu napisanego w artykule. A to co stało się w Krakowie nie powinno nas interesować, jest to sprawa polityczna i chyba osoba jest też podstawiona, bo każda poważna kobieta zrobiła by to sama bez żadnego rozgłosu, jak to się mówi,, moja d...., a i robię co chcę. Tak więc nie interesuj się tym
Gaz jest ważniejszy od jakiejś kobiety, która chciała sławy. -
anonim, 2023-07-21 20:21 Cytuj Zgłoś nadużycie
Bez wódki nie rozbierzesz: mieszkaniec ....... nie jest mieszkańcem zasobów spółdzielni. ???
-
anonim, 2023-07-22 09:04 Cytuj Zgłoś nadużycie
Ksksk (VaZd1) napisał(a):
Pokaż cytatA ja jestem zaskoczony milczeniem redakcji na temat performerki z Krakowa. Sas żadnej akcji z tego powodu na rynku nie robi? Dziwne…
Czekają na niedzielę aby przy okazji uderzyć w Kościół
-
anonim (hjcgI), 2023-07-22 12:13 Cytuj Zgłoś nadużycie
anonim () napisał(a):
Pokaż cytatCzekają na niedzielę aby przy okazji uderzyć w Kościół
Uważaj na siebie, bo uderzeniu może wpaść Twoja głowa, która przestaje myśleć. Wszystko Ci się miesza, uważaj na siebie.
Reklama
Reklama