Wpadł 49-letni bolesławianin. Miał w domu... 1200 porcji narkotyków. Był już karany

Dyskusja dla wiadomości: Wpadł 49-letni bolesławianin. Miał w domu... 1200 porcji narkotyków. Był już karany.

• anonim, 2024-03-22 14:02 Cytuj Zgłoś nadużycie

ile smakowitości...

• anonim, 2024-03-22 15:17 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

ile smakowitości...

To samo pomyślałem ktoś tyle serca w to włożył a polskie prawo to niszczy.

• anonim, 2024-03-22 15:34 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

ile smakowitości...

Ćpuny do wora

• Rr (hjJfm), 2024-03-22 16:26 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Ćpuny do wora

Wór do jeziora

• anonim, 2024-03-22 17:18 Cytuj Zgłoś nadużycie

Kryminalni w wyniku działań operacyjnych ustalili hehehe czytaj ktoś strzelił z ucha ! ;)

• anonim (A7iFlS), 2024-03-22 17:52 Cytuj Zgłoś nadużycie

Żeby temu zapobiec, przyjdę, by żądać poświęcenia Rosji memu Niepokalanemu Sercu i ofiarowania Komunii św. w pierwsze soboty na zadośćuczynienie. Jeżeli ludzie me życzenia spełnią, Rosja nawróci się i zapanuje pokój, jeżeli nie, Rosja rozszerzy swoje błędne nauki po świecie, wywołując wojny i prześladowania Kościoła. Dobrzy będą męczeni, Ojciec Święty będzie bardzo cierpieć, wiele narodów zostanie zniszczonych, na koniec zatriumfuje moje Niepokalane Serce. Ojciec Święty poświęci mi Rosję, która się nawróci, a dla świata nastanie okres pokoju.

• anonim (euIkwc), 2024-03-22 18:53 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (A7iFlS) napisał(a):

Żeby temu zapobiec, przyjdę, by żądać poświęcenia Rosji memu Niepokalanemu Sercu i ofiarowania Komunii św. w pierwsze soboty na zadośćuczynienie. Jeżeli ludzie me życzenia spełnią, Rosja nawróci się i zapanuje pokój, jeżeli nie, Rosja rozszerzy swoje błędne nauki po świecie, wywołując wojny i prześladowania Kościoła. Dobrzy będą męczeni, Ojciec Święty będzie bardzo cierpieć, wiele narodów zostanie zniszczonych, na koniec zatriumfuje moje Niepokalane Serce. Ojciec Święty poświęci mi Rosję, która się nawróci, a dla świata nastanie okres pokoju.

W domu masz wszystkich ?

• anonim (A7iFlS), 2024-03-22 23:15 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim (euIkwc) napisał(a):

W domu masz wszystkich ?

Nie tylko, w domu . W sercu , krucjata się rozpoczęła

• Buli (hjcnW), 2024-03-23 07:57 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Kryminalni w wyniku działań operacyjnych ustalili hehehe czytaj ktoś strzelił z ucha ! ;)

Dokładnie tak. Już widzę jak to ustalili.

• anonim (hjcMS), 2024-03-23 13:44 Cytuj Zgłoś nadużycie

Miał w piwnicy zakopane w słoikach ,ale owczarek niemiecki od narkotyków dał radę

• Ja, 2024-03-23 15:29 Cytuj Zgłoś nadużycie
    anonim () napisał(a):

Ćpuny do wora

A gdzie dać dilerów którzy w to gówno wciągają młodzież czasem wręcz dzieciarnię by zdobywać klientów??? Narkoman chory, uzależniony do sponiewierania a diler jest cool???? To nie przestępca??? Diler to fajny koleś dla skorumpowanych "prawników,"

• MC (wo9dD), 2024-03-24 15:59 Cytuj Zgłoś nadużycie

PDW Wieloryb

• anonim (woeTs), 2024-03-25 13:35 Cytuj Zgłoś nadużycie

Opodatkować zalegalizować .diler nie szkoła nie odwiedzam w kratke

Reklama